Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Plugins

Plugins Discussion, Dvbviewer + gbox at Skystar 2 forum; For freeze pbs you need to configure your cwshare thats all...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#11)
bassem77
Junior Member
 
bassem77's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 82
Experience: 10%

Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2007
03-August-2007, 21:13

For freeze pbs you need to configure your cwshare thats all
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
daemon123
Junior Member
 
daemon123's Avatar
 
Offline
Posts: 21

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 57
Magic: 7 / 1764
Experience: 31%

Thanks: 11
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Jul 2007
03-August-2007, 21:36

Quote:
Originally Posted by Helloween View Post
Hi
If someone could answere my question here please!
I have these strange problem with immage freezing.
It goes like these:
- when I instale Progdream, it works perfectly, after some time maybe 2 hour's and alot of channel change it freezes and I have to reboot my computer.
- after i reboote my pc the peacture in Dvbdream start to frzeezing about every second it's unwatcheble even on fte channel ( with my logic then it's not the gbox server problem or is?)
- to solve my problem I have to reinstal the ati driver then everything goes normal for maybe another one or half an hour! Then frezzes another time and so one.

With Prog dvb I can't even start the program, it freezes imediatly!

Is here on this forum someone ho had the same problem and he solved it?

Any suggestion is welkome!
Which DVB card do u use.
When I have a power failure and the system restart I have the same problem. I just poweroff my system(unplug power cord) and after 10 to 20 later turn it back on and the freezing is gone. I have a SkyStar 2 card with Driver 4.4.0.
all the gbox plugins works fine with me. No problem at all.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#13)
sqwonk
Banned
 
sqwonk's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1590
Experience: 9%

Thanks: 7
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Jul 2007
04-August-2007, 13:35

Could it be a problem of not enough PC memory?
   
Reply With Quote
Stability
Old
  (#14)
attaros
Junior Member
 
attaros's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 558
Experience: 73%

Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2007
Location: I am re-locating. My server will be down for some weeks.
Stability - 25-August-2007, 15:36

which is the most stable version of gbox for dvbviewer ?
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
digadood
Junior Member
 
digadood's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 257
Experience: 34%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2007
10-September-2007, 19:13

I find SoftCSA 3.5.0.0, gboxplugin 0.6, dvbviewer 3.8.x.x to work quite well, hasn't crashed on me once!
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
kraig
Member
 
kraig's Avatar
 
Offline
Posts: 64

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 147
Magic: 21 / 4474
Experience: 89%

Thanks: 5
Thanked 11 Times in 7 Posts
Join Date: Jul 2007
10-September-2007, 22:52

Where did you find the last softcsa please?
   
Reply With Quote
Old
  (#17)
digadood
Junior Member
 
digadood's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 257
Experience: 34%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2007
11-September-2007, 20:11

http://www.geocities.com/thereal_pikachu/

I believe that is the official site
   
Reply With Quote
Old
  (#18)
wincore
Junior Member
 
wincore's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
05-October-2007, 18:16

If DVBViewer 3.9 start, and gboxplugin.dll (1.0 mower) is instaled, i have got messagebox with something that: Cannot bind receive socket

I dont know, what i doing wrong,.. can anyone help me?

(05-October-2007 17:19)
I try also procedures with DVBSatGbox.dll but it has same result and has new messagebox with something error in DVBCore.dll

Last edited by wincore; 05-October-2007 at 18:19.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Old
  (#19)
DEva
Member
 
DEva's Avatar
 
Offline
Posts: 74

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 163
Magic: 24 / 4884
Experience: 53%

Thanks: 5
Thanked 5 Times in 5 Posts
Join Date: Sep 2007
29-November-2007, 19:18

Use fisical memory not virtual memory (F english)
   
Reply With Quote
Old
  (#20)
damirsat
Banned
 
damirsat's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 1556
Experience: 97%

Thanks: 1
Thanked 14 Times in 4 Posts
Join Date: Mar 2007
19-December-2007, 03:14

DVBViewer Pro working onli wiht gboxplugin 0.3 by mower
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox