Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Plugins

Plugins Discussion, emubox PRE BETA / CCcam with DVB-S under Windows at Skystar 2 forum; @silencer, Thanks for the good work! Well, I have installed linux and CCcam server on it. DVBDream is also working ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#101)
cfiliz
Junior Member
 
cfiliz's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 149
Experience: 21%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2008
Age: 39
Question 04-October-2008, 23:08

@silencer,

Thanks for the good work!


Well, I have installed linux and CCcam server on it. DVBDream is also working without flaws (for FTA channels).

I had a socket problem, but manually changed DVB API to 3, and now no problem about it.

It says that, related card has been found, but when I select a channel the below message is written in red and no channels are decyrpted

cam[0] set PMT for sid ### changing numbers
matched prio list 40
priority 1 for D00:000000


Have any idea about the issue?

Thanks in advance for your replies.

Last edited by cfiliz; 04-October-2008 at 23:25.. Reason: mistyping
   
Reply With Quote
why?
Old
  (#102)
pippomix
Junior Member
 
pippomix's Avatar
 
Offline
Posts: 20

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 55
Magic: 6 / 1610
Experience: 20%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 1 Post
Join Date: Feb 2008
why? - 05-October-2008, 13:29

Hi! Now emubox work fine, but i have a small problem: i must run dvbdream 3 times for start cccam in linux..why? If i run dvbdream the first time, it open but emubox don't communicate with cccam, the second time the same, the third time it's ok..why? bye
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#103)
IrishGuy
Donator
 
IrishGuy's Avatar
 
Offline
Posts: 35

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 92
Magic: 11 / 2527
Experience: 68%

Thanks: 15
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Oct 2008
Location: Europe
Smile 05-October-2008, 21:32

Guys,

I have somehow managed to setup:

dvdream, emubox installed on win xp

connecting to virtual server -> vm ubuntu with CCcam installed.

I'm tailing the output of cccam and when I change channels it states:

new tcp client from 192.168.0.5 (xp running dvbdream and plugin)

deleting client 192.168.0.5, signature failed.

Any help would be great!

Thanks!
   
Reply With Quote
Old
  (#104)
IrishGuy
Donator
 
IrishGuy's Avatar
 
Offline
Posts: 35

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 92
Magic: 11 / 2527
Experience: 68%

Thanks: 15
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Oct 2008
Location: Europe
Question 07-October-2008, 00:29

Guys,

I'm much further on now and it's working with a few performance issues, I thinkk it's my card reader?

See the debug from CCcam:

cam[0] ecm even ok caid:0x961 id:0x0 pid:0x500 Unknown (took 1.3111
seconds)
22:23:42.300 CCcam: local ecm -> card /dev/ttyS0 0x961(0x000) sid
0xc481
22:23:43.635 CCcam: local ecm <- card /dev/ttyS0 ok
22:23:43.635 CCcam: cam[0] ecm odd ok caid:0x961 id:0x0 pid:0x500
Unknown (took 1.3344 seconds)
22:23:49.821 CCcam: local ecm -> card /dev/ttyS0 0x961(0x000) sid
0xc481
22:23:51.126 CCcam: local ecm <- card /dev/ttyS0 ok
22:23:51.127 CCcam: cam[0] ecm even ok caid:0x961 id:0x0 pid:0x500
Unknown (took 1.3054 seconds)
22:23:57.892 CCcam: local ecm -> card /dev/ttyS0 0x961(0x000) sid
0xc481
22:23:59.226 CCcam: local ecm <- card /dev/ttyS0 ok
22:23:59.226 CCcam: cam[0] ecm odd ok caid:0x961 id:0x0 pid:0x500
Unknown (took 1.3337 seconds)
22:24:06.358 CCcam: local ecm -> card /dev/ttyS0 0x961(0x000) sid
0xc481
22:24:07.658 CCcam: local ecm <- card /dev/ttyS0 ok
22:24:07.658 CCcam: cam[0] ecm even ok caid:0x961 id:0x0 pid:0x500
Unknown (took 1.3002 seconds)

It's a S*Y Uk NDS card.

Please anyone help a stupid irishman!!!

Thanks!
   
Reply With Quote
Old
  (#105)
palT
Member
 
palT's Avatar
 
Offline
Posts: 57

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 135
Magic: 19 / 4371
Experience: 41%

Thanks: 11
Thanked 18 Times in 13 Posts
Join Date: Feb 2007
07-October-2008, 03:14

Tested it with micro GNU/Linux distro SliTaz GNU/Linux + DVB Dream. This combination is working very stable and smoothly. No problems at all! BTW you wont need bulky Ubuntu or any other full-featured OS to get CCcam work like this..
Awesome work, many thanks for this plugin!
   
Reply With Quote
Old
  (#106)
urgoz
Member
 
urgoz's Avatar
 
Offline
Posts: 50

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 122
Magic: 16 / 3495
Experience: 90%

Thanks: 2
Thanked 22 Times in 14 Posts
Join Date: May 2008
Age: 46
07-October-2008, 15:47

Quote:
Originally Posted by cfiliz View Post
cam[0] set PMT for sid ### changing numbers
matched prio list 40
priority 1 for D00:000000


Have any idea about the issue?

Thanks in advance for your replies.
Delete or edit your CCcam.prio file. Its located in /var/etc. It not affects the decoding, but can speed up the channel zapping by the simulcrypted channels. You can give priority to full or faster cards, or ignore caid's (for example porn cards if you dont want to see them)
   
Reply With Quote
Old
  (#107)
Deviance
Junior Member
 
Deviance's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 78
Experience: 10%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2008
07-October-2008, 21:51

Quote:
Originally Posted by urgoz View Post
Delete or edit your CCcam.prio file. Its located in /var/etc. It not affects the decoding, but can speed up the channel zapping by the simulcrypted channels. You can give priority to full or faster cards, or ignore caid's (for example porn cards if you dont want to see them)
Thanks....
   
Reply With Quote
Old
  (#108)
dennisct
Junior Member
 
dennisct's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2008
08-October-2008, 21:07

Hello,

I am a new here.
After a lot of problems I have install puppy Linux under VMware. (Windows XP)
CCcam is running (CCcam.x86 -d I see everything is running correct), but when I run dvbviewer I get only the open channels.
In dvbvierer I see the plug-in.
When I ping the VMware address I get an answer back.
Any ideas

Thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#109)
tohid100
Junior Member
 
tohid100's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 1037
Experience: 25%

Thanks: 2
Thanked 8 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2006
09-October-2008, 14:09

Quote:
Originally Posted by dennisct View Post
Hello,

I am a new here.
After a lot of problems I have install puppy Linux under VMware. (Windows XP)
CCcam is running (CCcam.x86 -d I see everything is running correct), but when I run dvbviewer I get only the open channels.
In dvbvierer I see the plug-in.
When I ping the VMware address I get an answer back.
Any ideas

Thanks
did you set the ip of linux in emubox plugin?
   
Reply With Quote
autostart
Old
  (#110)
Frunzie
Junior Member
 
Frunzie's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 80
Experience: 10%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2008
autostart - 09-October-2008, 21:14

Hi

The emubox is workig great but if there is any solution to automatic start "run_debug" on ubuntu startup?
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
beta, cccam, dvd-s, emubox, windows


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox