Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Plugins

Plugins Discussion, emubox PRE BETA / CCcam with DVB-S under Windows at Skystar 2 forum; i have two computer in local network.i installed to laptop zenwalk linux and made it cccam server because if i ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#11)
yallawo
Junior Member
 
yallawo's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 236
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jun 2008
Age: 37
23-August-2008, 00:03

i have two computer in local network.i installed to laptop zenwalk linux and made it cccam server because if i use vmware on my desktop cpu usage is increasing.i am using my desktop cccam client with this plugin.i use windows xp with dvbdream,altdvb,dvbviewer,progdvb.

plugin doesnt work with progdvb.works fine with dvbdream and altdvb and little buggy with dvbviewer.

it works very well.thank you very much Silencer.we are waiting multistream decoding feature.

Last edited by yallawo; 23-August-2008 at 00:10..
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
leesbril
Donator
 
leesbril's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1697
Experience: 9%

Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: triangle Amsterdam Rotterdam Berlin
23-August-2008, 00:10

Quote:
Originally Posted by 1234 View Post
hi ,

i try to run "run_debug" but get always error:

[[email protected] bin]# ./run_debug
./CCcam.x86: /usr/lib/libstdc++.so.6: version `GLIBCXX_3.4.9' not found (required by ./emubox_interceptor.so)
./CCcam.x86: /lib/tls/libc.so.6: version `GLIBC_2.4' not found (required by ./emubox_interceptor.so)


can someone help me?

best regards, 12345


probably you have an older version of ubuntu, try 8.04


regards, leesbril
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#13)
1234
Permanent Banned
 
1234's Avatar
 
Offline
Posts: 30

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 80
Magic: 10 / 2361
Experience: 22%

Thanks: 7
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Dec 2007
23-August-2008, 10:52

hi leesbril,

i use "Clarkconnect" have instal all, how in this tutorial:

http://www.eurocardsharing.com/f163/...ndows-xp-59966

best regards, 1234
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
shalafi
ECS Master
 
shalafi's Avatar
 
Offline
Posts: 412

Level: 18 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 446
Magic: 137 / 13626
Experience: 87%

Thanks: 127
Thanked 492 Times in 131 Posts
Join Date: Jul 2007
23-August-2008, 11:30

I tested it last night. I installed the Linux stuff on my cardserver (Ubuntu 8.04, CCCam with 2 smargo's) and used Vista in combination with my DVB-T receiver. At first it didn't work right, but after using the fix version, it worked like a charm :)

I tested the plugins with the following programs:

- ProgDVB v5.15.8

Just put the files from the window directory in the plugins. It works, but I encountered freezes with this combo.

- Mytheatre 4.0 Beta 2

You need to use mdwrapper (I used v1.24) and put the files in the MDPLUGINS directory. It works, channel zapping is slow but it seems very stable. I encountered no freezes.

- DVB Viewer Pro v3.9.4.0

You need softcsa 3.0 and put the files in the MDPLUGINS directory. It works, zapping is rather fast and it works stable. I encountered no freezes, but sometimes the channel zapping doesn't give anything, where as you zap a bit more it works.

My oppinion. A very good hack to get CCcam working with Windows based DVB-software. It's beta but I like the stability allready (and I tested it for around 5 hours or so).

//Shalafi


-=[ Ubuntu Linux 9.04 | VDR 1.7.9 | HVR-4000 | eHD | Wavefield T55]=-
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
1234
Permanent Banned
 
1234's Avatar
 
Offline
Posts: 30

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 80
Magic: 10 / 2361
Experience: 22%

Thanks: 7
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Dec 2007
23-August-2008, 15:12

can i use this plugin with my Dreambox, CCcam on Dream and Dvbviewer on windows?
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
leesbril
Donator
 
leesbril's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1697
Experience: 9%

Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: triangle Amsterdam Rotterdam Berlin
24-August-2008, 19:19

Quote:
Originally Posted by leesbril View Post
probably you have an older version of ubuntu, try 8.04


regards, leesbril
here are my results

tested on:


amd sempron 2800+: can't open plugin on dvbdream menu
amd athlon 3000+: can't open plugin on dvbdream menu
so i if you can't get it running on these systems, you're not a
moron

amd athlon 3700+: works ok
pIII 1.6g works ok

also tried with clean xp install on 2800 and 3000 still doens't work

on he 3700+:
dvbdream no hangup so far tested for 8 hours now
on nagra, seca2, nds, beta, crypto. zaps within 1 second














i tried in a dm7020 renamed the CCcam in CCcam.x86
telnet ./run_debug will start CCcam, and that's all.
no connection with the dvb card


regards, Leesbril
   
Reply With Quote
Old
  (#17)
silencer
Junior Member
 
silencer's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 535
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 12 Times in 4 Posts
Join Date: Jan 2008
24-August-2008, 22:43

The hack only runs on a 32bit linux x86 system :) Will not work on a dreambox...
   
Reply With Quote
Old
  (#18)
leesbril
Donator
 
leesbril's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1697
Experience: 9%

Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: triangle Amsterdam Rotterdam Berlin
Thumbs up 25-August-2008, 01:15

Quote:
Originally Posted by silencer View Post
The hack only runs on a 32bit linux x86 system :) Will not work on a dreambox...
saves some testing



do you have any idea why it doesn't seem to be recognized on the windows side by the amd cpu 2800+ & 3000+ ?


thanks 4 yr kind help


greetings

leesbril
   
Reply With Quote
Old
  (#19)
shalafi
ECS Master
 
shalafi's Avatar
 
Offline
Posts: 412

Level: 18 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 446
Magic: 137 / 13626
Experience: 87%

Thanks: 127
Thanked 492 Times in 131 Posts
Join Date: Jul 2007
25-August-2008, 09:09

I think it could be related to missing CPU instructions (SSE2? Or SSE3?). On my AMD Athlon X2-4200 and Intel Core2Quad it works without problems (both running 32-bit Vista).

//Shalafi


-=[ Ubuntu Linux 9.04 | VDR 1.7.9 | HVR-4000 | eHD | Wavefield T55]=-
   
Reply With Quote
Old
  (#20)
hdcyly
Junior Member
 
hdcyly's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2008
Age: 9
25-August-2008, 13:38

Is it possible to compile a PPC version of emubox_interceptor.so?
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
beta, cccam, dvd-s, emubox, windows


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox