Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Plugins

Plugins Discussion, emubox PRE BETA / CCcam with DVB-S under Windows at Skystar 2 forum; open port of andlinux...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#71)
Papi
Banned as Payserver
 
Papi's Avatar
 
Offline
Posts: 21

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 57
Magic: 7 / 1777
Experience: 31%

Thanks: 3
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Aug 2007
14-September-2008, 02:38

open port of andlinux
   
Reply With Quote
Old
  (#72)
pippomix
Junior Member
 
pippomix's Avatar
 
Offline
Posts: 20

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 55
Magic: 6 / 1608
Experience: 20%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 1 Post
Join Date: Feb 2008
14-September-2008, 03:14

[QUOTE=Papi;165192]open port of andlinux[/QUOTE

I open the port 12000 tcp/udp in my router on ip of linux..but nothing..i read the cards of my peers, but they see me offline.. What i can do for reshare with others? Byeee!
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#73)
roby0401
Banned
 
roby0401's Avatar
 
Offline
Posts: 9

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 21
Magic: 3 / 663
Experience: 86%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Sep 2007
14-September-2008, 13:12

[QUOTE=pippomix;165196]
Quote:
Originally Posted by Papi View Post
open port of andlinux[/QUOTE

I open the port 12000 tcp/udp in my router on ip of linux..but nothing..i read the cards of my peers, but they see me offline.. What i can do for reshare with others? Byeee!
ok , please show your CCcam.cfg ...
show the ip of Virtual machine
show your line on router to open the port
do you use dyndns or ip config? if yes have you add this on router?
if you have dyndns program on pc you must run it from Virtual machine.
check all and show us all please
   
Reply With Quote
Old
  (#74)
pippomix
Junior Member
 
pippomix's Avatar
 
Offline
Posts: 20

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 55
Magic: 6 / 1608
Experience: 20%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 1 Post
Join Date: Feb 2008
14-September-2008, 18:31

[QUOTE=roby0401;165264]
Quote:
Originally Posted by pippomix View Post

ok , please show your CCcam.cfg ...
show the ip of Virtual machine
show your line on router to open the port
do you use dyndns or ip config? if yes have you add this on router?
if you have dyndns program on pc you must run it from Virtual machine.
check all and show us all please
Hi,
1) the CCcam.cfg i think is ok but is this:

F: pip*** m** 3 0 0 { 0:0:3 } { } { } cc*********.no-ip.biz
C: zer******gotdns.org 12000 pip*** mi**** no { 0:0:3 }
C: SR*****.HOMEIP.net 12000 pip**** pip***** no { 0:0:3 }
C: dre*******.no-ip.biz 12000 pip**** mi****** no { 0:0:3 }
C: mo******.no-ip.org 12000 pip***** pwm***** no { 0:0:3 }
C: di*****.no-ip.org 12000 pip*** aa***** no { 0:0:3 }
C: ek******dyndns.biz 12500 pip***** pip&****** no { 0:0:3 }
is right?

2) the ip of my virtual machine is: 192.168.253.128 and i set my router ip in 192.168.253.1 and open port 12000 tcp/udp for the ip 192.168.253.128.
3) i use an account in no-ip.com, i must add it in Dynamic DNS Configuration page?
4) i have on windows th software no-ip duc..which software i should install on linux?
Thank you very much for help!!!

Last edited by pippomix; 15-September-2008 at 02:47..
   
Reply With Quote
Old
  (#75)
soleimanian
Junior Member
 
soleimanian's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 20
Experience: 2%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2008
14-September-2008, 20:55

when i run ./run_debug terminal displays following message:
./run_debug: line 1: ./CCcam.x86: No such file or directory

what is CCcam.x86 and where should i put cccam.cfg file?
   
Reply With Quote
Old
  (#76)
kubi55
Junior Member
 
kubi55's Avatar
 
Offline
Posts: 20

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 55
Magic: 6 / 1529
Experience: 20%

Thanks: 3
Thanked 7 Times in 2 Posts
Join Date: Aug 2008
Age: 33
15-September-2008, 05:07

is it possible to make this work in Mac..?
   
Reply With Quote
Old
  (#77)
tohid100
Junior Member
 
tohid100's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 1036
Experience: 25%

Thanks: 2
Thanked 8 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2006
15-September-2008, 07:22

Quote:
Originally Posted by soleimanian View Post
when i run ./run_debug terminal displays following message:
./run_debug: line 1: ./CCcam.x86: No such file or directory

what is CCcam.x86 and where should i put cccam.cfg file?
download a CCcam pack.put CCcam.x86 into /var/bin
cccam.cfg into /var/etc
change the permissions to read and write

(15-September-2008 13:03)
[QUOTE=pippomix;165379]
Quote:
Originally Posted by roby0401 View Post

Hi,
1) the CCcam.cfg i think is ok but is this:

F: pip*** m** 3 0 0 { 0:0:3 } { } { } cc*********.no-ip.biz
C: zer******gotdns.org 12000 pip*** mi**** no { 0:0:3 }
C: SR*****.HOMEIP.net 12000 pip**** pip***** no { 0:0:3 }
C: dre*******.no-ip.biz 12000 pip**** mi****** no { 0:0:3 }
C: mo******.no-ip.org 12000 pip***** pwm***** no { 0:0:3 }
C: di*****.no-ip.org 12000 pip*** aa***** no { 0:0:3 }
C: ek******dyndns.biz 12500 pip***** pip&****** no { 0:0:3 }
is right?

2) the ip of my virtual machine is: 192.168.253.128 and i set my router ip in 192.168.253.1 and open port 12000 tcp/udp for the ip 192.168.253.128.
3) i use an account in no-ip.com, i must add it in Dynamic DNS Configuration page?
4) i have on windows th software no-ip duc..which software i should install on linux?
Thank you very much for help!!!
you should forward port 12000 from vmware.
go to vmware > edit > virtual network settings > NAT > edit > port forwarding

Last edited by tohid100; 15-September-2008 at 14:03.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to tohid100 For This Useful Post:
soleimanian (15-September-2008)
Old
  (#78)
Frozen
Junior Member
 
Frozen's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 920
Experience: 25%

Thanks: 2
Thanked 3 Times in 2 Posts
Join Date: Feb 2008
15-September-2008, 15:56

[QUOTE=pippomix;165379]
Quote:
Originally Posted by roby0401 View Post

Hi,
1) the CCcam.cfg i think is ok but is this:

F: pip*** m** 3 0 0 { 0:0:3 } { } { } cc*********.no-ip.biz
C: zer******gotdns.org 12000 pip*** mi**** no { 0:0:3 }
C: SR*****.HOMEIP.net 12000 pip**** pip***** no { 0:0:3 }
C: dre*******.no-ip.biz 12000 pip**** mi****** no { 0:0:3 }
C: mo******.no-ip.org 12000 pip***** pwm***** no { 0:0:3 }
C: di*****.no-ip.org 12000 pip*** aa***** no { 0:0:3 }
C: ek******dyndns.biz 12500 pip***** pip&****** no { 0:0:3 }
is right?

2) the ip of my virtual machine is: 192.168.253.128 and i set my router ip in 192.168.253.1 and open port 12000 tcp/udp for the ip 192.168.253.128.
3) i use an account in no-ip.com, i must add it in Dynamic DNS Configuration page?
4) i have on windows th software no-ip duc..which software i should install on linux?
Thank you very much for help!!!
maybe this help if you use andlinux

andlinux.org :: View topic - Port Forwarding on windows

(15-September-2008 14:58)
Quote:
Originally Posted by soleimanian View Post
when i run ./run_debug terminal displays following message:
./run_debug: line 1: ./CCcam.x86: No such file or directory

what is CCcam.x86 and where should i put cccam.cfg file?
/var/bin CCcam.x86
/var/etc cccam.cfg

Last edited by Frozen; 15-September-2008 at 15:58.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
GLIBXX_3.4.9 not found
Old
  (#79)
johnbxl1140
Junior Member
 
johnbxl1140's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 81
Experience: 10%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2007
GLIBXX_3.4.9 not found - 15-September-2008, 19:05

I also am getting the error message when running ./run_debug in ClarConnect 4.3.

./CCcam.x86: /usr/lib/libstdc++.so.6: version 'GLIBCXX_3.4.9' not found (required by ./emubox_interceptor.so)
./CCam.x86: /lib/tls/libc.so.6: Version 'GLIBC_2.4' not found (required by ./emubox_interceptor.so)

I tried the following commandes: "apt-get install gcc".

but it tells me I have the latest version.

does anyone know of what I'm not doing right.

Thanks and keep up the AMAZING work
   
Reply With Quote
working great here
Old
  (#80)
chasthebiker
Junior Member
 
chasthebiker's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 21
Experience: 2%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
working great here - 15-September-2008, 21:41

all ok with vmware player, ubuntu8.0.4, altdvb,

Your the man

chas
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
beta, cccam, dvd-s, emubox, windows


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox