Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Plugins

Plugins Discussion, gboxcontrol on vista 64bit? at Skystar 2 forum; Hi there.. I've recently installed my new vista 64 bit. I'm owner of dvbviewer so i loaded the gbox plugin ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
gboxcontrol on vista 64bit?
Old
  (#1)
badtrip
Junior Member
 
badtrip's Avatar
 
Offline
Posts: 9

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 21
Magic: 3 / 654
Experience: 86%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2007
gboxcontrol on vista 64bit? - 04-June-2008, 14:12

Hi there..

I've recently installed my new vista 64 bit.
I'm owner of dvbviewer so i loaded the gbox plugin into my MDplugin :D folder...
But hey.. i have a problem.

I dont get any keys from anyone!
especially i want to use this gbox these 2-3 weeks for HD SUISSE channel!

In Gbox Control program i can see the the channel is changed, the values change in the log but recieveing k.e.y.s, i couldnt do that!

Is there a problem vista64 and gbox?

Please anyone... i dont have much time!
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
digitalvox
Junior Member
 
digitalvox's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jun 2008
04-June-2008, 16:03

Quote:
Originally Posted by badtrip View Post
Hi there..

I've recently installed my new vista 64 bit.
I'm owner of dvbviewer so i loaded the gbox plugin into my MDplugin :D folder...
But hey.. i have a problem.

I dont get any keys from anyone!
especially i want to use this gbox these 2-3 weeks for HD SUISSE channel!

In Gbox Control program i can see the the channel is changed, the values change in the log but recieveing k.e.y.s, i couldnt do that!

Is there a problem vista64 and gbox?

Please anyone... i dont have much time!
WinXP has no any problems and still RULZ over other OS. My Sugg. switch OS.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
rogerdavis
Junior Member
 
rogerdavis's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 75
Experience: 10%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2008
04-June-2008, 16:44

I have the same problem on XP it just gets no cards with 4 peers online ?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Sultagreat1
Junior Member
 
Sultagreat1's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2008
24-July-2008, 12:29

I have DVBViewer 3.9.4 and Vista Ultimate x64 with gboxcontrol 1.9j and it's working good....no problem,only small problem with digitv....after few seconds it's freezing.
   
Reply With Quote
hola
Old
  (#5)
gallardo53
Junior Member
 
gallardo53's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 324
Experience: 47%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jul 2008
Age: 42
hola - 18-September-2008, 01:46

gracias
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
64bit, gboxcontrol, vista


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox