Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Plugins

Plugins Discussion, Hadu: a new CCCam CardSharing Client plugin for Windows at Skystar 2 forum; Hi everyone, I am using Hadu as a client for my server. When I use local IP hadu connects. When ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#71)
atom
Junior Member
 
atom's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 440
Experience: 73%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Oct 2009
14-December-2009, 16:17

Hi everyone,

I am using Hadu as a client for my server.

When I use local IP hadu connects.

When I use my internet IP hadu never connects. Has anyone else experienced this?

Advice welcome
   
Reply With Quote
Old
  (#72)
hfmls
Member
 
hfmls's Avatar
 
Offline
Posts: 35

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 92
Magic: 11 / 2661
Experience: 68%

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jan 2008
16-December-2009, 03:19

wich is the best cccam cliente to use with:

dvbviewer
mediaportal?

pls answer
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#73)
GribIB
Junior Member
 
GribIB's Avatar
 
Offline
Posts: 16

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 43
Magic: 5 / 1239
Experience: 74%

Thanks: 5
Thanked 8 Times in 7 Posts
Join Date: Mar 2008
16-December-2009, 21:59

Quote:
Originally Posted by dd218 View Post
my server port is 72000,but the hadu plugin can't works

The server port for more than 70000 , it seems not work properly

Unless iv missed the fundementel tcp/ip learnings, then the max numbers of ports is 65535 since the tcp/ip dest and source port headers are 16bit.

i'm pretty sure ur router will not allow numbers over 65535, so try a lower port number
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GribIB For This Useful Post:
aren (20-January-2010)
Old
  (#74)
Robinho
Junior Member
 
Robinho's Avatar
 
Offline
Posts: 17

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 46
Magic: 5 / 1424
Experience: 86%

Thanks: 7
Thanked 43 Times in 8 Posts
Join Date: Jun 2007
22-December-2009, 02:08

Hadu - CCCam DVB plugin - v Beta 0.122

-Workaround for CCCam version 1.2.3. Hadu is now considered back as a 2.0.11 version client by default. Furthermore, it's possible to modify the client version sent to the server (see "Version" option).


Download


Visitors link:
ht tp://ww w.mediafire.com/?i3yinm3ymmm
(remove spaces)

Last edited by Robinho; 22-December-2009 at 02:16..
   
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Robinho For This Useful Post:
Baligumas (31-December-2009), Basilhss (24-December-2009), mcwebster (08-January-2010), panosnl2 (11-January-2010)
Old
  (#75)
geroms
Permanent Banned
 
geroms's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 127
Experience: 21%

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Dec 2009
Smile 09-January-2010, 20:55

Quote:
Originally Posted by joerg241 View Post
What is to do, for looking Sky HD Channels. All other programms from Sky are running well. Only the HD channels would not work. I Have a skystar HD Card.
Sky HD is activatet on my Sky Card.
Hi

I'have the same problem for looking Sky HD Channels, with dvbviewer, and technotrend S2 3600 card, the other HD chanels or SD are ok

Is there somebody who find solution?

(09-January-2010 20:28)
Try This in Hadu.ini

CAIDTunnel=1833:1702

Last edited by geroms; 09-January-2010 at 21:28.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Connect to your own server?
Old
  (#76)
Doctordbx
Junior Member
 
Doctordbx's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 163
Experience: 21%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Sep 2007
Connect to your own server? - 12-January-2010, 18:38

Hi there,

I am using HADU to connect to my own server which is then connecting elsewhere.

Does anyone forsee any problems with this or should I just have HADU connect straight out to the net?

Thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#77)
jaaa
Member
 
jaaa's Avatar
 
Offline
Posts: 39

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 100
Magic: 13 / 2802
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jun 2008
Age: 66
13-January-2010, 22:55

Hi
Is there a how to setup
dvbveiwer an hado?
   
Reply With Quote
Old
  (#78)
ac_simps
Junior Member
 
ac_simps's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 450
Experience: 73%

Thanks: 1
Thanked 4 Times in 2 Posts
Join Date: Aug 2009
25-January-2010, 15:23

Hi Guys

I have been using Hadu for a while now and am very happy with it. i have 1 small issue which is i seem to get disconnected from the server ervery 90-105 minutes. it take about 60 seconds to reconnect so not a major problem, but i would like to sort it out.

I'm connecting to a local CCcam 2.1.3 server running a NDS & Conex card. is there any setting inside hadu that might stop this or speed up the reconnection?
   
Reply With Quote
Old
  (#79)
lukskw
Junior Member
 
lukskw's Avatar
 
Offline
Posts: 9

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 21
Magic: 3 / 596
Experience: 86%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2008
Age: 37
26-January-2010, 19:34

Quote:
Originally Posted by ac_simps View Post
Hi Guys

I have been using Hadu for a while now and am very happy with it. i have 1 small issue which is i seem to get disconnected from the server ervery 90-105 minutes. it take about 60 seconds to reconnect so not a major problem, but i would like to sort it out.

I'm connecting to a local CCcam 2.1.3 server running a NDS & Conex card. is there any setting inside hadu that might stop this or speed up the reconnection?
same for me tested on cccam 2.1.2 and 2.1.3
   
Reply With Quote
hadu disconnects
Old
  (#80)
jobyrne30
Junior Member
 
jobyrne30's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 274
Experience: 47%

Thanks: 0
Thanked 15 Times in 3 Posts
Join Date: Dec 2009
hadu disconnects - 29-January-2010, 14:44

I've the same problem as the post above using version 0.1.2.2 on windows XP SP3 with DVBViewer, hadu seems to disconnect from CCcam server every 90-105 minutes or so, then takes a 60 seconds to log back on. I had the same problem using DVBDream so I think its a Hadu issue.

Otherwise this is prefect.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cardsharing, cccam, client, hadu:, plugin, windows


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox