Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Plugins

Plugins Discussion, Skystar 2 Hd scan blank at Skystar 2 forum; I use skystar 2 hd with dvbviewer and Hd channels dont appear when I make scan. Can anyone help me....

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Skystar 2 Hd scan blank
Old
  (#1)
jomapeipi
Junior Member
 
jomapeipi's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 17
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2009
Age: 44
Skystar 2 Hd scan blank - 11-March-2009, 16:38

I use skystar 2 hd with dvbviewer and Hd channels dont appear when I make scan. Can anyone help me.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
guilhas
Junior Member
 
guilhas's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 394
Experience: 60%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Feb 2009
12-March-2009, 21:36

hey again friend go to setings \hardware\ ss2 hd device
mark (is dvb-s2 device) (scan)

download last version drive if is dont work.


abrao


   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
tomcheck
Junior Member
 
tomcheck's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2009
17-March-2009, 22:02

try "transedit"
you will find any channel
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
jonycccam
Permanent Banned
 
jonycccam's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 386
Experience: 60%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Apr 2009
Age: 44
15-April-2009, 02:42

you will find any channel
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
nounnou
Permanent Banned
 
nounnou's Avatar
 
Offline
Posts: 24

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 65
Magic: 8 / 1685
Experience: 62%

Thanks: 4
Thanked 4 Times in 2 Posts
Join Date: Apr 2009
31-May-2009, 10:53

i have the same problem with dvb dream .what is the solution
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
zed1kam
Junior Member
 
zed1kam's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 16
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2009
20-July-2009, 13:49

i was thought that dvb dream recognize dvb devices automatically. Am I right?
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
blank, scan, skystar


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox