Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Plugins

Plugins Discussion, Vista Media Center / CCcam at Skystar 2 forum; Originally Posted by steo I just want to do the same with windows 7 MediaCenter to use as a dreambox, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#11)
ac_simps
Junior Member
 
ac_simps's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 450
Experience: 73%

Thanks: 1
Thanked 4 Times in 2 Posts
Join Date: Aug 2009
Smile 19-November-2009, 01:06

Quote:
Originally Posted by steo View Post
I just want to do the same with windows 7 MediaCenter to use as a dreambox, anybody now where to find a tutorial to make it possible ?

I'm actually testing DVBlink for dreambox, but it streams from the dreambox, and I want to use them separately.

Using the TV interface in mce (with a skystar s2) in my office and be able to use the dreambox in the living room
Hi have my setup running now on windows 7, using DVB-Link with DVB Viewer & Hadu, which connect to my local CCCam Server. it was as easy as following the instructions that come with DVB-Link then add hadu into the plugins folder in DVBViewer.

if you need anymore help i have a step by step guide that ive nearly finished, just PM me and i will email it over.
   
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to ac_simps For This Useful Post:
ant78se (16-December-2011), steo (19-November-2009), sultanis (14-January-2010)
Old
  (#12)
nevensky
Junior Member
 
nevensky's Avatar
 
Offline
Posts: 25

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 68
Magic: 8 / 1807
Experience: 73%

Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2008
Age: 44
20-November-2009, 00:11

Quote:
Originally Posted by ac_simps View Post
Hi have my setup running now on windows 7, using DVB-Link with DVB Viewer & Hadu, which connect to my local CCCam Server. it was as easy as following the instructions that come with DVB-Link then add hadu into the plugins folder in DVBViewer.

if you need anymore help i have a step by step guide that ive nearly finished, just PM me and i will email it over.
How did you solve things with the local cccam server? Using it as a server for your clients so they can use only your local card not your hop2 or hop3 cards?
Unsuccessfully trying to find a solution for that situation, do you have a recommendation?
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#13)
ac_simps
Junior Member
 
ac_simps's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 450
Experience: 73%

Thanks: 1
Thanked 4 Times in 2 Posts
Join Date: Aug 2009
20-November-2009, 02:09

Quote:
Originally Posted by nevensky View Post
How did you solve things with the local cccam server? Using it as a server for your clients so they can use only your local card not your hop2 or hop3 cards?
Unsuccessfully trying to find a solution for that situation, do you have a recommendation?
I don't have this problem as i only share on a contained network, with no duplicate cards, however surly all you need to do is change the Fline for each client so they have only rights to access local cards.

For example: F: user password 0 1 0 { 0:0:0 }
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
shanemort
Donator
 
shanemort's Avatar
 
Offline
Posts: 42

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 106
Magic: 14 / 2743
Experience: 27%

Thanks: 1
Thanked 3 Times in 2 Posts
Join Date: Mar 2009
Age: 35
13-January-2010, 23:43

Did you do a guide?
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
elamine2uk
Junior Member
 
elamine2uk's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2011
02-May-2011, 22:31

Any body with a step by step got windows media center 7 installation?

thankyou
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 48874
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
03-May-2011, 09:10

Quote:
Originally Posted by elamine2uk View Post
Any
############
you forgot to

!!
...

now you have broken rule 5!!!

its about time u visit the introduction section...

tutorials


secret info button

when this prewarning 1day ban goes ignored..7day ban will follow.

dont be suprised when you are requested to prove your local..

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Old
  (#17)
extravaganza
Permanent Banned
 
extravaganza's Avatar
 
Offline
Posts: 78

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 169
Magic: 26 / 4109
Experience: 77%

Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
Join Date: Aug 2009
12-July-2011, 12:39

Guys,

It passed some time from the last valuable post, so maybe situation has changed a bit...

I have Windows 7 Pro x64 with Media Center and Live TV support. As you can see on THIS movie, you can use TBS6981 card directly under WMC. However, I still need something to be able to watch encrypted channels. I have a server running on linux, so I would need only a client under windows to be able to connect via newcamd and cccam protcols with my server in LAN. I don't want to run so many programs, I want to make it as simple as possible and fast switching channels is also important.

Last edited by extravaganza; 12-July-2011 at 12:47..
   
Reply With Quote
Old
  (#18)
nevensky
Junior Member
 
nevensky's Avatar
 
Offline
Posts: 25

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 68
Magic: 8 / 1807
Experience: 73%

Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2008
Age: 44
12-July-2011, 13:17

Dvblink and hadu or acamd?
   
Reply With Quote
Old
  (#19)
extravaganza
Permanent Banned
 
extravaganza's Avatar
 
Offline
Posts: 78

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 169
Magic: 26 / 4109
Experience: 77%

Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
Join Date: Aug 2009
12-July-2011, 17:52

Acamd works without dvblink, or they both need dvblink?
Is there any version of dvblink which id free?
   
Reply With Quote
Old
  (#20)
nevensky
Junior Member
 
nevensky's Avatar
 
Offline
Posts: 25

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 68
Magic: 8 / 1807
Experience: 73%

Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2008
Age: 44
12-July-2011, 18:56

Quote:
Originally Posted by extravaganza View Post
Acamd works without dvblink, or they both need dvblink?
Is there any version of dvblink which id free?
well, Acamd is plugin which works with some of DVB players like DVBViewer, DVB Dream, ALTDvb or DVBLink. But DVBLink actually is not DVB player, it is software which make a stream from DVB hardware (TBS6981) to WMC and you can use it with Acamd plugin to clear encrypted channels.
I hope that I have been at least somewhat clear?
and there is no free DVBLink but you can try for free 20 days to decide

   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cccam, center, media, vista


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox