Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Tools

Tools Discussion, Is there CCcam under windows? at Skystar 2 forum; Is there CCcam under windows? I just can't find...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Is there CCcam under windows?
Old
  (#1)
arniman
Junior Member
 
arniman's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 233
Experience: 34%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2008
Age: 37
Is there CCcam under windows? - 13-November-2008, 18:47

Is there CCcam under windows? I just can't find
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to arniman For This Useful Post:
makissamos (02-May-2009)
Old
  (#2)
jornaa
Junior Member
 
jornaa's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 160
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Join Date: Nov 2007
13-November-2008, 18:50

There is no CCcam for windows. Only for linux.

But you can look at this link for runing linux under windows.
http://www.eurocardsharing.com/f163/...-windows-59966
   
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to jornaa For This Useful Post:
arniman (14-November-2008), zbv2net (16-November-2008)
Sponsored Links
Flycccam
Old
  (#3)
dg01
Junior Member
 
dg01's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Join Date: Aug 2008
Age: 40
Flycccam - 11-March-2009, 16:25

Use FLYcccam plugin, working 100% under windows

Thanks to blueboy for providing such good plugin

Usage:
Download this plug-in and unpack, unzip files after that you have two files "FLYCCCAM.dll and FLYCCCAM.cfg".
Copying the files to the player software into the plug-ins directory.
Write your c line Cccam account in FLYCCCAM.cfg file.
Multiple accounts, supported with latest version.

Account Format:
C: Server Address Server Port account
   
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to dg01 For This Useful Post:
GeNTLelivilaN (28-August-2011), makissamos (21-August-2009)
Old
  (#4)
neohack
General Manager
 
neohack's Avatar
 
Offline
Posts: 316

Level: 16 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 390
Magic: 105 / 10567
Experience: 61%

Thanks: 56
Thanked 181 Times in 63 Posts
Join Date: Sep 2008
Location: eurocardsharing.com
11-March-2009, 17:08

If you dig a little deeper in the forum you will find what you are looking for.

Try this
http://www.eurocardsharing.com/f163/...-windows-59966


DM's 500 (GP4.7) - 600 (GP4.7) - 800 HD (Pli)
StarTrack 2014 (E2 PKteam)

2 CCcam Debian Servers + 7020 (PLi) Backup
--------------------------------------------------------------
* Top 10 tricks for a smooth CCcam Server Here
* Update all of your cards with 1 simple Click Here

--------------------------------------------------------------
Things which matter most must never be at the mercy
of things that matter least.
~ Goethe

--------------------------------------------------------------
Happy with the post, well.. you can always hit
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to neohack For This Useful Post:
GeNTLelivilaN (28-August-2011)
Old
  (#5)
jadmax
Member
 
jadmax's Avatar
 
Offline
Posts: 44

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 110
Magic: 14 / 3014
Experience: 43%

Thanks: 15
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Aug 2008
11-March-2009, 18:00

FLYCCCAM is only working for dvb cards attached to computer,right? we cannot use it as a server
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
guilhas
Junior Member
 
guilhas's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 390
Experience: 60%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Feb 2009
12-March-2009, 21:49

cccam windows client plugin work fine! for server use andlinux work fine on windows.

andlinux and windows 2 in 1

   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to guilhas For This Useful Post:
GeNTLelivilaN (28-August-2011)
Old
  (#7)
Skindred
Junior Member
 
Skindred's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 69
Experience: 10%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2009
13-March-2009, 14:59

yeh, I can really recommend andLinux / colinux
they work way better, and if you need any help, I can always assist ;)

feel free to pm
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
barisf1
Junior Member
 
barisf1's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2009
15-March-2009, 01:40

cccam windows client plugin work fine!
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
iamntm
Permanent Banned
 
iamntm's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 309
Experience: 47%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 1 Post
Join Date: Dec 2008
05-April-2009, 13:43

Can you please Get me the beta3
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
hocine47
Junior Member
 
hocine47's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 17
Experience: 2%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2009
Age: 42
05-April-2009, 22:27

hi
if you need any help

thanks
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cccam, windows?


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox