Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Tutorials

Tutorials Discussion, acamd or gboxplugin? at Skystar 2 forum; I am trying to get my pc to connect to a remote gbox share and have followed Shalafi's gbox with ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
acamd or gboxplugin?
Old
  (#1)
bob808
Member
 
bob808's Avatar
 
Offline
Posts: 40

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 102
Magic: 13 / 3072
Experience: 11%

Thanks: 4
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Sep 2007
acamd or gboxplugin? - 24-June-2008, 10:25

I am trying to get my pc to connect to a remote gbox share and have followed Shalafi's gbox with MP guide. I have it connecting to the share and clearing channels, but there are regular glitches and small freezes so it is not usable. Using the same config files on my dreambox the picture does not freeze.

I am not sure if this is caused by settings that need to be different on the pc from the dream, or the mdapi or gboxplugin modules. My internet connection is not that fast (only 0.5mb) but it works on the dream ok. The card I am accessing on the share is at share level 1 and there is no local card in my setup.

To test this out I have installed dvbviewer. I will follow the guide to get gboxplugin working with it and try that to see if it performs better or the same as in mediaportal, but I also came across a few discussions on acamd.

How can I install acamd with dvbviewer or mediaportal to test this out, and what format should the gbox line be in to connect? Would love to test this out to see if it performs any better.

Thanks

bob
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
rupi_droupi
Junior Member
 
rupi_droupi's Avatar
 
Offline
Posts: 10

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 25
Magic: 3 / 661
Experience: 0%

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2008
Age: 43
05-February-2009, 11:18

Did you solve your problem ?
I have the same issue with Acamd / GBox : freeze of the picture. And when I switch to another channel and back, it works great .... until next freeze.

Any idea ?
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
siemens
Permanent Banned
 
siemens's Avatar
 
Offline
Posts: 57

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 135
Magic: 19 / 3494
Experience: 41%

Thanks: 2
Thanked 5 Times in 5 Posts
Join Date: Feb 2009
10-February-2009, 14:27

try to change to cccam
   
Reply With Quote
bee
Old
  (#4)
color6
Junior Member
 
color6's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2008
bee - 15-March-2009, 00:19

no and yes
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
Dhez
Junior Member
 
Dhez's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 18
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jun 2008
Age: 43
16-March-2009, 17:00

Mbox better than gbox,but try cccam
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
knaf2009
Banned
 
knaf2009's Avatar
 
Offline
Posts: 10

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 25
Magic: 3 / 638
Experience: 0%

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2009
Age: 42
16-March-2009, 18:22

try with cccam no freeze of the picture. is very stable
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
kostik
Junior Member
 
kostik's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 292
Experience: 47%

Thanks: 1
Thanked 3 Times in 1 Post
Join Date: Jun 2009
06-February-2010, 01:28

Hi to All!!!
Sorry for my English!
Pls help me - how i can connect Acamd to MBOX step by step.
TNX for help!!!
Regards!!!

Last edited by kostik; 06-February-2010 at 01:31..
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 48818
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
06-February-2010, 02:15

Quote:
Originally Posted by kostik View Post
Hi to All!!!
Sorry for my English!
Pls help me - how i can connect Acamd to MBOX step by step.
TNX for help!!!
Regards!!!
hi--->
in your haste to post ...you forgot to

!!
...

unfortunatly...rule 5# broken,,with this quoted post..

its about time u visit the introduction section...

tutorials

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
acamd, gboxplugin?


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox