Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Tutorials

Tutorials Discussion, Dvbviewer and gboxpluging - Total newbie ;) at Skystar 2 forum; edit: Can't edit title anymore - Sorry for typo. Hi, I tried to research as much as I could for ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
Dvbviewer and gboxpluging - Total newbie ;)
cc1981's Avatar
Posts: 82

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 175
Magic: 27 / 4185
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 10 Times in 8 Posts
Join Date: Aug 2008
Dvbviewer and gboxpluging - Total newbie ;) - 24-August-2008, 13:30

Can't edit title anymore - Sorry for typo.

I tried to research as much as I could for myself, so this is what I good:
I have been using DVBViewer for many months now, but only with a CAM so far.

I already downloaded the gboxplugin.dll and put it in the DVBViewer/Plugins folder. As soon as I start DVBViewer, a gboxplugin.ini is created, only content is "Active=1". I figured out that this can't be everything, so I downloaded gbox_win32 as well. I unpacked it and put the folder "gbox" in the Plugins folder, too, but do not quiet know what to do now.
Do I have to start Gbox Control and edit some settings there? Where can I put in IPs of sharing servers etc.? Do I need anything more?

Thank you very much!
Reply With Quote
Junior Member
stebieh's Avatar
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 145
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2007
20-September-2008, 12:35

I'm also having trouble...

Gbox control keeps saying 'Starting...' but never ever gets to started

Any ideas?
Reply With Quote
Sponsored Links
ces's Avatar
Posts: 15

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 40
Magic: 5 / 1055
Experience: 62%

Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2007
20-September-2008, 13:01

you have to start gbox x86...... i keep getting error with dvb viewer I cannot get any channel to clear at all, al i get is a message saying cannot load source filter error:0x8000x4003 invalid pointer...can any1 shed any light on this as I don't have a clue what this means...I have read through the troubleshooting guide but there is nothing there that resembles what his message means...
Reply With Quote
Junior Member
gcirceag's Avatar
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 434
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Join Date: Sep 2008
26-September-2008, 22:32

Hi guys.

I'm also sad 'cause I've tried to use my pro version of Dvbviewer with gbox plugin but for no good. The only software I've tried and workes is Progdvb. I wish to have a pro version of this one too, but ...
If anyoane of you finds a solution for both dvbviewer and gbox plugin to work, please leave here a post to take me out of this dark.
Thanks in advance!
Reply With Quote


dvbviewer, gboxpluging, newbie, total

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.