Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Tutorials

Tutorials Discussion, Some HD channels working, some not at Skystar 2 forum; Hi ! Does anyone knows why some HD channels is working and some not, or it's decoding with a lot ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Some HD channels working, some not
Old
  (#1)
virgilius
Junior Member
 
virgilius's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2009
Age: 43
Some HD channels working, some not - 19-March-2009, 18:06

Hi !

Does anyone knows why some HD channels is working and some not, or it's decoding with a lot of freeze?I use gbox for skystar and i have ATI codecs instaled.

Thanks !
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
tschi
Junior Member
 
tschi's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 139
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2009
21-March-2009, 18:54

use the powerdvd codec
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
angs group
Junior Member
 
angs group's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Mar 2008
26-March-2009, 10:00

swiss HD TSR Swiss
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
channels, working


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox