Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Exchange Your Share Servers > Peers Announcement

Peers Announcement Discussion, important to all my cyfra friends !! at Exchange Your Share Servers forum; few minutes ago I decide to restart cccam emu on server after running more than 110 stable days.... after emu ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
important to all my cyfra friends !!
Old
  (#1)
dariusjonus
Donator
 
dariusjonus's Avatar
 
Offline
Posts: 472

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 477
Magic: 157 / 13667
Experience: 11%

Thanks: 1,052
Thanked 403 Times in 202 Posts
Join Date: Feb 2007
Exclamation important to all my cyfra friends !! - 27-May-2010, 15:07

few minutes ago I decide to restart cccam emu on server after running more than 110 stable days....

after emu restart in log file ( newer was it before ):
....
card detect fail
card detect fail
card detect fail
......

I tryed to restart emu few times, I tryed to reboot server - the same result.

I need to go to server place and try to remove card from smargo, maybe change smargo to extra I have ?? any way I will solve it, but at the moment server is without this card.

also from this server I will remove via card SSSS as subscription is gone after few days ( this card was extra for peers)

I will inform about my results very soon ( hope after few hours)

sorry all about this, soon everything willl go to previos stable state.


* 4.8E-9E-13E-19.2E-28.2E-36E
* Linux cccam server/oscam reader-1 local
* Linux cccam server -1 local
* 2 x DM 800 HD - cccam clients only
   
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to dariusjonus For This Useful Post:
ivanovh (27-May-2010), zanik (29-May-2010)
Old
  (#2)
ivanovh
Administrator
 
ivanovh's Avatar
 
Offline
Posts: 12,543

Level: 69 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 516 / 1721
Magic: 4181 / 50589
Experience: 84%

Thanks: 2,419
Thanked 5,848 Times in 2,821 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Eindhoven
Age: 52
27-May-2010, 15:10

Bad luck, m8! Don't worry, I'll be here:)







---------------------------------------------------
Dreambox 8000 HD PVR
Dreambox 7020si
Dual Xeon 3.4Ghz Cardserver in Raid 5 , Debian 5.1, CCcam 2.1.3



Loewe Individual Compose 40"

Iphone 5 64Gb [7.0]
Ipad 4, 128Gb
---------------------------------------------------
If you are happy with the reply,
show your appreciation press "thanks", dont be shy!
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ivanovh For This Useful Post:
dariusjonus (27-May-2010)
Sponsored Links
Old
  (#3)
dariusjonus
Donator
 
dariusjonus's Avatar
 
Offline
Posts: 472

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 477
Magic: 157 / 13667
Experience: 11%

Thanks: 1,052
Thanked 403 Times in 202 Posts
Join Date: Feb 2007
27-May-2010, 17:53

Update :
problem solved - card again is on server and working.
for next time in case card detect problem I will know what to do:
just need to change card clock value in cccam.cfg or comment line
# SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyUSB0 4800000
and after emu restart you can change back to the same values as it was. seems if card detect fail message see on server on which everything work before - enought change value for initialize card again.

also on this server I put 2.1.4 version cccam to check how it work ( till now for me cccam for linux server is the best 2.09 ) will see...

I run script which check cccam crash in case and restart, so I will check log how many restarts will be in a month for example and will decide about version of emu ( with version 2.09 was 0 restarts in years !!)

sorry friends for today and hope will be everything OK ;

happy sharing !!!!


* 4.8E-9E-13E-19.2E-28.2E-36E
* Linux cccam server/oscam reader-1 local
* Linux cccam server -1 local
* 2 x DM 800 HD - cccam clients only
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dariusjonus For This Useful Post:
ivanovh (28-May-2010)
Old
  (#4)
dariusjonus
Donator
 
dariusjonus's Avatar
 
Offline
Posts: 472

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 477
Magic: 157 / 13667
Experience: 11%

Thanks: 1,052
Thanked 403 Times in 202 Posts
Join Date: Feb 2007
03-June-2010, 23:03

after 7 days on cccam 2.1.4 = more bad commands, more disconnects, server crash sometimes 1 time in few days , sometimes 5 times a day.

I have script to check cccam running, so server start automatically, but why I need auto restart if with version 2.0.9 server never crash except the only one time card detect fail.

I go back to 2.09 - to previous stable state



* 4.8E-9E-13E-19.2E-28.2E-36E
* Linux cccam server/oscam reader-1 local
* Linux cccam server -1 local
* 2 x DM 800 HD - cccam clients only

Last edited by dariusjonus; 03-June-2010 at 23:06..
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dariusjonus For This Useful Post:
zanik (04-June-2010)
Reply

Bookmarks

Tags
cyfra, friends, important


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox