Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Exchange Your Share Servers > Peers Announcement

Peers Announcement Discussion, JSC Sports Technical Fault Today 30/06/2010 at Exchange Your Share Servers forum; Jsc sport is DOWN AND Black screen on both my Viaccess 4.0 and Irdeto cards , it is a technical ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
JSC Sports Technical Fault Today 30/06/2010
Old
  (#1)
Barney2222
Super Moderator
 
Barney2222's Avatar
 
Offline
Posts: 13,380

Level: 71 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 526 / 1756
Magic: 4460 / 54218
Experience: 26%

Thanks: 4,305
Thanked 3,543 Times in 2,014 Posts
Join Date: May 2007
Location: http://www.eurocardsharing.com
JSC Sports Technical Fault Today 30/06/2010 - 30-June-2010, 16:31

Jsc sport is DOWN AND Black screen on both my Viaccess 4.0 and Irdeto cards ,
it is a technical Problem with provider ive checked my peers jsc cards aswell and none are working either ...please all my peers wait and see when they will fix this problem .

thnxs for reading .
------
Barney2222




-------------------------------------------------
If you like what i post then please Use the "Thanks Button"

iMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted.!!.
   
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Barney2222 For This Useful Post:
jpdc1991 (30-June-2010), kellouk (30-June-2010), oldie (30-June-2010), silky (09-July-2010)
Old
  (#2)
kellouk
Donator
 
kellouk's Avatar
 
Offline
Posts: 524

Level: 21 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 502
Magic: 174 / 13952
Experience: 10%

Thanks: 165
Thanked 203 Times in 135 Posts
Join Date: Jun 2008
30-June-2010, 17:27

Thanks for news barney2222. Just has i get mine fully activated the network goes down, great :(


Box: VU Duo+
Cards: RTVi (13E)

If anything I posted helped then press the thanks button ;)

CCCcam restart at 02:35 GMT+0 everyday.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
oldie
Member
 
oldie's Avatar
 
Offline
Posts: 70

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 157
Magic: 23 / 4532
Experience: 28%

Thanks: 57
Thanked 13 Times in 13 Posts
Join Date: Jan 2008
Location: Belfast
30-June-2010, 17:47

I couldn,t get checking my card until a few minutes ago, but Irdeto card is working on my DM800. Some of the channels are showing as FTA, but they are all working including HD and 3D channels.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
kellouk
Donator
 
kellouk's Avatar
 
Offline
Posts: 524

Level: 21 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 502
Magic: 174 / 13952
Experience: 10%

Thanks: 165
Thanked 203 Times in 135 Posts
Join Date: Jun 2008
30-June-2010, 21:04

Channels are all encrypted for me and clearing for me with Via card.


Box: VU Duo+
Cards: RTVi (13E)

If anything I posted helped then press the thanks button ;)

CCCcam restart at 02:35 GMT+0 everyday.
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
foz
Donator
 
foz's Avatar
 
Offline
Posts: 1,431

Level: 32 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 785
Magic: 477 / 23151
Experience: 42%

Thanks: 306
Thanked 704 Times in 455 Posts
Join Date: Nov 2007
Location: earth
30-June-2010, 21:11

+1 - +8 working here now with irdeto
foz


Create your own banner at mybannermaker.com!

Server
CentoS 5.9 linux server
Card serve/Share Emu - Oscam - Monit - Failban
Smargo v1.3
Phoenix inifinty usb
3 x Ominkey 2121
P4 2.8 ghz 4gb ram
Receivers:
1 x Vu+ Solo2 Hdd Vix Image (online updates) oscam client
2 x Orignal Dm800 Hdd Tsimage (online updates) oscam client
Dish:
Andrews 1.2m channel master
Invcom c120 lnb Vbox 500
Jaeger 1224 Supermotor (39e - 30w)

If you are happy with the reply, show your appreciation press "thanks", dont be shy!

CCcam Tools & Downloads
http://www.eurocardsharing.com/f78/c...ownloads-65611

   
Reply With Quote
Old
  (#6)
Barney2222
Super Moderator
 
Barney2222's Avatar
 
Offline
Posts: 13,380

Level: 71 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 526 / 1756
Magic: 4460 / 54218
Experience: 26%

Thanks: 4,305
Thanked 3,543 Times in 2,014 Posts
Join Date: May 2007
Location: http://www.eurocardsharing.com
30-June-2010, 21:36

hi foz ,

my irdeto card is not working can you please tell me or pm me how to send refresh signal to my jsc irdeto card plze ?
for some reason it has gone off since 2 days now
but my via4.0 jsc card still work for all jsc channls .
hope you can help plze ?
------
Barney2222




-------------------------------------------------
If you like what i post then please Use the "Thanks Button"

iMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted.!!.
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
foz
Donator
 
foz's Avatar
 
Offline
Posts: 1,431

Level: 32 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 785
Magic: 477 / 23151
Experience: 42%

Thanks: 306
Thanked 704 Times in 455 Posts
Join Date: Nov 2007
Location: earth
30-June-2010, 22:20

Quote:
Originally Posted by Barney2222 View Post
hi foz ,

my irdeto card is not working can you please tell me or pm me how to send refresh signal to my jsc irdeto card plze ?
for some reason it has gone off since 2 days now
but my via4.0 jsc card still work for all jsc channls .
hope you can help plze ?
------
Barney2222
hi barney
go to this site using a proxy in the catchment area for jsc
site:-https://sbs.aljazeerasport.net/SelfService
when i tried it took me some time to find a free proxy that would work but it will get in ...
set up an account and password enter card details etc
mine came up at this point as registard, so i contacted my supplier and got account details for future needs!!
i take it once in your account details at jsc it will be in there to be able to see how to send emm ...!
i have not used it beyond this point barney as my supplier sent my emm out when i requested my account details from them, and its worked ever since
i used my old manhattan with embedded irdeto cam and i had to reboot for it to update just check in cam details see if it received emm
how many emms were hitting the card barney? alot? how oftern were they hitting?
reading my card direct cccam 2.1.2
my settings:-
SMARTCARD SID ASSIGN : /dev/ttyUSB0 35
SERIAL READER : /dev/ttyUSB0 smartreader+
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyUSB0 6000000
CAMKEY: /dev/ttyUSB0 00 00 00 00 00 00 00 00 00
CAMDATA: /dev/ttyUSB0 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
TRY ALL CHIDS : /dev/ttyUSB0
B: /dev/ttyUSB0 06
B: i found cuting out group emms helped alot (without this is to many emms and i read this can also kill card)
i update my card by leaving it on while i am at work all day
does anybody know how oftern these 603's need emms to keep alive?
foz


Create your own banner at mybannermaker.com!

Server
CentoS 5.9 linux server
Card serve/Share Emu - Oscam - Monit - Failban
Smargo v1.3
Phoenix inifinty usb
3 x Ominkey 2121
P4 2.8 ghz 4gb ram
Receivers:
1 x Vu+ Solo2 Hdd Vix Image (online updates) oscam client
2 x Orignal Dm800 Hdd Tsimage (online updates) oscam client
Dish:
Andrews 1.2m channel master
Invcom c120 lnb Vbox 500
Jaeger 1224 Supermotor (39e - 30w)

If you are happy with the reply, show your appreciation press "thanks", dont be shy!

CCcam Tools & Downloads
http://www.eurocardsharing.com/f78/c...ownloads-65611


Last edited by foz; 30-June-2010 at 22:31..
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to foz For This Useful Post:
Barney2222 (30-June-2010)
Old
  (#8)
Barney2222
Super Moderator
 
Barney2222's Avatar
 
Offline
Posts: 13,380

Level: 71 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 526 / 1756
Magic: 4460 / 54218
Experience: 26%

Thanks: 4,305
Thanked 3,543 Times in 2,014 Posts
Join Date: May 2007
Location: http://www.eurocardsharing.com
01-July-2010, 01:12

card reader /dev/sci0
handled 81(0) ecms and 317(317) emms
Irdeto card
Caid 603 ACS 1542 QAT
Cardserial ********** (*****)
Provider 00 120075
Provider 01 003900
Provider 02 003900
Provider 03 003900

My Jsc irdeto card is still dead ive tried it for hrs in my Technomate1500Ci card slot but no joy ive also used Irdeto purple Cam with card inside but still no luck ,
ive also been trying for Hrs to access webpage using firefox proxy but no access still
ive put the couple F lines i have at F: 2 0 1 { 0:0:2 }
And couple c lines at C: ****.**** *** yes { 0:0:1 }
but still no joy
damn this card is really startin to pi$$ me off now
i did buy it only 2 month ago and payed for extra channls { jsc world cup + HD etc.. } but now nothing seems to be working ,
ive got it in dm800HD card slot and is taking lots emms but nothing seems to be working ..any further advise i can plze ?
thnxs ,
BTW. i have emm enabled in cfg .
-------
Barney2222




-------------------------------------------------
If you like what i post then please Use the "Thanks Button"

iMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted.!!.
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
malakas01
Junior Member
 
malakas01's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1277
Experience: 9%

Thanks: 14
Thanked 3 Times in 2 Posts
Join Date: Aug 2009
01-July-2010, 02:12

hi plz pm your serial number and also use a non linux receiver for activation
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
kellouk
Donator
 
kellouk's Avatar
 
Offline
Posts: 524

Level: 21 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 502
Magic: 174 / 13952
Experience: 10%

Thanks: 165
Thanked 203 Times in 135 Posts
Join Date: Jun 2008
02-July-2010, 00:14

Quote:
Originally Posted by Barney2222 View Post
card reader /dev/sci0
handled 81(0) ecms and 317(317) emms
Irdeto card
Caid 603 ACS 1542 QAT
Cardserial ********** (*****)
Provider 00 120075
Provider 01 003900 begin_of_the_skype_highlighting**************01 003900******end_of_the_skype_highlighting
Provider 02 003900
Provider 03 003900

My Jsc irdeto card is still dead ive tried it for hrs in my Technomate1500Ci card slot but no joy ive also used Irdeto purple Cam with card inside but still no luck ,
ive also been trying for Hrs to access webpage using firefox proxy but no access still
ive put the couple F lines i have at F: 2 0 1 { 0:0:2 }
And couple c lines at C: ****.**** *** yes { 0:0:1 }
but still no joy
damn this card is really startin to pi$$ me off now
i did buy it only 2 month ago and payed for extra channls { jsc world cup + HD etc.. } but now nothing seems to be working ,
ive got it in dm800HD card slot and is taking lots emms but nothing seems to be working ..any further advise i can plze ?
thnxs ,
BTW. i have emm enabled in cfg .
-------
Barney2222
You need to use internet explorer. You cannot login with firefox for some reason.
Check your inbox aswell barney.


Box: VU Duo+
Cards: RTVi (13E)

If anything I posted helped then press the thanks button ;)

CCCcam restart at 02:35 GMT+0 everyday.
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kellouk For This Useful Post:
Barney2222 (02-July-2010)
Reply

Bookmarks

Tags
30/06/2010, fault, sports, technical, today


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox