Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Exchange Your Share Servers > Peers Announcement

Peers Announcement Discussion, My S*Y UK HD peers ! Read this !!! at Exchange Your Share Servers forum; For unknown reason, many of you can not conect to my S*Y server. The only way, when you able to ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
My S*Y UK HD peers ! Read this !!!
Old
  (#1)
jarjartv
Donator
 
jarjartv's Avatar
 
Offline
Posts: 422

Level: 19 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 452
Magic: 140 / 13327
Experience: 9%

Thanks: 147
Thanked 277 Times in 128 Posts
Join Date: Nov 2007
Location: earth
Unhappy My S*Y UK HD peers ! Read this !!! - 08-December-2008, 17:10

For unknown reason, many of you can not conect to my S*Y server.
The only way, when you able to conect is when I remouve DNS filtering !!!
But this is not a decision for me.

It is veary strange, because when I chenge user and pass (ofcourse after sending new C line to peer), peer still can't conect with DNS filtering enabled on my server?!

Other strange think is that i can't conect as a client (from my sky server) to guys that can't conect to me!!! But from my second ISP it is no problem?!

I am confused, because 75% of my peers on this server are works w/o any problem?!

I test every peer, one by one independently from other peers. All these that can't conect still not conected again?!

I try all that was in my mind ( router restart and reconfig, change user and pass for these peers and so on), but still haven't success.

If some of you know some decision for my problem, I will grateful.

In the meantime, you will in your rights to delete my lines :(

Sorry for inconvenience.

Waiting for your help!!!


Member of Trusted Peers
   
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to jarjartv For This Useful Post:
forko (08-December-2008), morte (12-December-2008)
Old
  (#2)
luna
Senior Member
 
luna's Avatar
 
Offline
Posts: 108

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 210
Magic: 36 / 6754
Experience: 40%

Thanks: 13
Thanked 17 Times in 14 Posts
Join Date: Dec 2006
08-December-2008, 18:04

Did you try to replace dns with peers IP and same at peers to replace your dyndns with your IP maybe that will work.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
techie
Templars
 
techie's Avatar
 
Offline
Posts: 201

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 305
Magic: 67 / 9083
Experience: 21%

Thanks: 40
Thanked 132 Times in 46 Posts
Join Date: Oct 2007
Location: Astra 28.2E
09-December-2008, 17:46

didn't you just upgrade to cccam 2.0.10 jarjar?
Are the peers who have connect problems running 2.0.9 or below?

I have had the same problems since upgrade to 2.0.10..
2.0.9 was stable..
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to techie For This Useful Post:
jarjartv (09-December-2008)
Old
  (#4)
Masix
Celebrator
 
Masix's Avatar
 
Offline
Posts: 25

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 68
Magic: 8 / 1961
Experience: 73%

Thanks: 13
Thanked 29 Times in 9 Posts
Join Date: Feb 2008
11-December-2008, 21:01

Quote:
Originally Posted by jarjartv View Post
For unknown reason, many of you can not conect to my S*Y server.
The only way, when you able to conect is when I remouve DNS filtering !!!
But this is not a decision for me.

It is veary strange, because when I chenge user and pass (ofcourse after sending new C line to peer), peer still can't conect with DNS filtering enabled on my server?!

Other strange think is that i can't conect as a client (from my sky server) to guys that can't conect to me!!! But from my second ISP it is no problem?!
This sounds like a DNS problem.
Maybe the configured nameserver your server is not good or has changed ip.

Try to nslookup the hostnames of some of your peers in you server console if they will resolve to an IP.
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
perimen
Banned
 
perimen's Avatar
 
Offline
Posts: 60

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 140
Magic: 20 / 4489
Experience: 62%

Thanks: 7
Thanked 9 Times in 8 Posts
Join Date: Jan 2007
13-December-2008, 21:55

If you are using 2.0.10 or 2.0.11 you have a problem with those with 2.0.4 to 2.0.9, i have the same problem and i don't know how to solve this problem
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
peers, read


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox