Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Exchange Your Share Servers > Peers Announcement

Peers Announcement Discussion, Peers from micronikje at Exchange Your Share Servers forum; Hi all, I am sorry, but my server crashed. I am trying to find out what is causing the problem. ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Peers from micronikje
Old
  (#1)
micronikje
Senior Member
 
micronikje's Avatar
 
Offline
Posts: 141

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 248
Magic: 47 / 6064
Experience: 92%

Thanks: 17
Thanked 10 Times in 8 Posts
Join Date: Jul 2008
Peers from micronikje - 05-September-2011, 20:49

Hi all,

I am sorry, but my server crashed. I am trying to find out what is causing the problem. If I can't find it, I have to order new parts and then it could take 2 weeks to get up and running again.

Please be patient with me and don't delete me from your servers.

I will report back here.

Regards

Micronikje
   
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to micronikje For This Useful Post:
satmarc (06-September-2011), uksaints76 (08-September-2011)
Old
  (#2)
micronikje
Senior Member
 
micronikje's Avatar
 
Offline
Posts: 141

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 248
Magic: 47 / 6064
Experience: 92%

Thanks: 17
Thanked 10 Times in 8 Posts
Join Date: Jul 2008
08-September-2011, 21:23

Hi all,

I have my new computer with windows 7, but I am having trouble with a vmware service (VMware USB Arbitration Service). It won't start. As soon as I figure it out I will be up and running again.

Regards

Micronikje

(08-September-2011 22:21)
Quote:
Originally Posted by micronikje View Post
Hi all,

I have my new computer with windows 7, but I am having trouble with a vmware service (VMware USB Arbitration Service). It won't start. As soon as I figure it out I will be up and running again.

Regards

Micronikje
UP AND RUNNING AGAIN

Last edited by micronikje; 08-September-2011 at 22:21.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
micronikje
Senior Member
 
micronikje's Avatar
 
Offline
Posts: 141

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 248
Magic: 47 / 6064
Experience: 92%

Thanks: 17
Thanked 10 Times in 8 Posts
Join Date: Jul 2008
27-November-2011, 23:11

I now have no network connection in vmware.

Please be patient while I try to solve it.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
micronikje
Senior Member
 
micronikje's Avatar
 
Offline
Posts: 141

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 248
Magic: 47 / 6064
Experience: 92%

Thanks: 17
Thanked 10 Times in 8 Posts
Join Date: Jul 2008
29-November-2011, 20:20

up and running again

modem was corrupted
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to micronikje For This Useful Post:
jlmg (29-November-2011)
Reply

Bookmarks

Tags
micronikje, peers


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox