Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Exchange Your Share Servers > Peers Announcement

Peers Announcement Discussion, Platforma HD shutting down at Exchange Your Share Servers forum; According to unofficial sources, a Russian package, known as Platforma HD will be ceasing its transmission from Eurobird 9A on ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Platforma HD shutting down
Old
  (#1)
Pechkin
Donator
 
Pechkin's Avatar
 
Offline
Posts: 208

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 311
Magic: 69 / 9070
Experience: 45%

Thanks: 27
Thanked 62 Times in 42 Posts
Join Date: Dec 2007
Platforma HD shutting down - 31-May-2012, 12:23

According to unofficial sources, a Russian package, known as Platforma HD will be ceasing its transmission from Eurobird 9A on 1st July :(

This means that anyone who is my peer will lose access to this package, despite the card still being active.

In order to alleviate the loss, I have a Viasat Baltic Gold card, which all my peers already have access to.

If you wish to continue being my peer, then no action is required. However, if you wish to stop sharing then please let me know.


Focus Sat Romania with Family+Panonia and HD (1W)
Polsat HD Family Max HD (13E)
   
Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to Pechkin For This Useful Post:
Barney2222 (31-May-2012), CoMMy (31-May-2012), dariusjonus (04-June-2012), Focus1 (05-July-2012), luciandan (31-May-2012), skymania (31-May-2012)
Old
  (#2)
skymania
❤10❤J❤Q❤K❤A❤
 
skymania's Avatar
 
Offline
Posts: 333

Level: 17 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 401
Magic: 111 / 7597
Experience: 4%

Thanks: 122
Thanked 82 Times in 60 Posts
Join Date: Jun 2011
Location: Europe
31-May-2012, 16:29

that's a surprise... it was a very good package with many hd channels:(

Thanks for the info Captain Jack..


Thanks
skymania


  • PEERS WHO SHARE WITH ME MUST HAVE A SECURE SERVER
  • PLEASE DON'T SEND FAKE CARDS, I WILL REPORT YOU.
  • ONLY EUROPEAN SERVERS!
  • I TEST EVERY CARD, SO PLEASE DON'T SEND FREEZE OR FAKE CARDS..YOU HAVE NO CHANCE, BETTER DON'T TRY!
  • 24/7 ONLY


Linux Ubuntu 12.4 With CCcam 2.2.1 + OSCAM 1.20 Server
Dreambox DM 800HD SE + Hauppauge WinTV-NOVA-T DVB-T USB Tuner & 1Tera Int HDD With OpenPLi 4.0 IMAGE
Dreambox DM 500HDv2 With OpenPLi 4.0 IMAGE
Dreambox DM 600PVR With Gemini 4.7 IMAGE
Dreambox DM 800HD Sim 2.01 With OpenPLi 3.0 IMAGE
60 MB/S Cable Fibre Powered Internet Connection Powered By CISCO DPC3825 DOCSIS 3.0 Modem With a TP-LINK TL-WDR4300 Dual Band Gigabit Router With DD-WRT Linux-Based Firmware & TP-LINK TL-SG1024 24-Port Gigabit Rackmount Switch
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
voodoodoll
ECS Expert
 
voodoodoll's Avatar
 
Offline
Posts: 364

Level: 17 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 419
Magic: 121 / 12597
Experience: 79%

Thanks: 139
Thanked 89 Times in 58 Posts
Join Date: Sep 2007
31-May-2012, 20:11

A friend of mine from the Ukraine told me Tricolor bought Platforma and that's why it's ceasing transmission on 9E.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Pechkin
Donator
 
Pechkin's Avatar
 
Offline
Posts: 208

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 311
Magic: 69 / 9070
Experience: 45%

Thanks: 27
Thanked 62 Times in 42 Posts
Join Date: Dec 2007
01-June-2012, 22:32

Yeah, they have. It's official now -http://www.platformahd.ru/news_412.htm


Focus Sat Romania with Family+Panonia and HD (1W)
Polsat HD Family Max HD (13E)
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
karolina
ECS Master
 
karolina's Avatar
 
Offline
Posts: 1,915

Level: 36 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 88 / 883
Magic: 638 / 24894
Experience: 35%

Thanks: 59
Thanked 847 Times in 523 Posts
Join Date: Apr 2008
02-June-2012, 15:45

Quote:
Originally Posted by Captain Jack View Post
Yeah, they have. It's official now -http://www.platformahd.ru/news_412.htm
1} Im see info write too on polish big portal about tv-sat
Quote:
Swoją działalność w dniu 1 lipca 2012 roku zakończą rosyjskie pakiety telewizji płatnej Platforma HD i Platforma DV. W wyniku tego posunięcia zostaną zwolnione trzy transpondery na satelicie EUTELSAT 9A (9E). Kanały Platforma HD i DV są kodowane w systemie DRE-Crypt. Od 1 czerwca operator nie prowadzi już aktywacji i nie przyjmuje opłat za usługi.
2} You know whot will be with people who have this abo card will be still work on Trikolor platform ?
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
Pechkin
Donator
 
Pechkin's Avatar
 
Offline
Posts: 208

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 311
Magic: 69 / 9070
Experience: 45%

Thanks: 27
Thanked 62 Times in 42 Posts
Join Date: Dec 2007
02-June-2012, 17:05

No, this card will be obsolete. You can, however, change the card for a Trikolor one for cheap + a new receiver. But I cannot receive 36E Russian beam here as it's too far away, so I won't be getting a Trikolor subscription.


Focus Sat Romania with Family+Panonia and HD (1W)
Polsat HD Family Max HD (13E)
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
karolina
ECS Master
 
karolina's Avatar
 
Offline
Posts: 1,915

Level: 36 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 88 / 883
Magic: 638 / 24894
Experience: 35%

Thanks: 59
Thanked 847 Times in 523 Posts
Join Date: Apr 2008
02-June-2012, 17:19

Quote:
Originally Posted by Captain Jack View Post
No, this card will be obsolete. You can, however, change the card for a Trikolor one for cheap + a new receiver. But I cannot receive 36E Russian beam here as it's too far away, so I won't be getting a Trikolor subscription.
yes in poland is 36E Russian beam here as it's too far away; i think Tricolor lose big number abo from EU.
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
popamare
Senior Member
 
popamare's Avatar
 
Offline
Posts: 112

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 215
Magic: 37 / 5827
Experience: 60%

Thanks: 12
Thanked 21 Times in 16 Posts
Join Date: Sep 2008
Location: The land of Dracula
Age: 40
02-June-2012, 18:56

Probably will be the same thing like in Romania, when Romtelecom (who have Dolce) bought Akta from 4,8 east... In that moment Akta is not on sat anymore...

Too bad. :(


................................
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
Barney2222
Super Moderator
 
Barney2222's Avatar
 
Offline
Posts: 13,380

Level: 71 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 526 / 1756
Magic: 4460 / 54218
Experience: 26%

Thanks: 4,305
Thanked 3,543 Times in 2,014 Posts
Join Date: May 2007
Location: http://www.eurocardsharing.com
02-June-2012, 19:11

yes same problem here too 36e beam is too far away ..even Viasat is very difficult only some channels come in good weather even on my 2m prime focus dish same story with 4w and Nilesat 7w aswell .
but 42e/39e/23.5e is easy enuff beam to lock on even with smaller dish ,
sad news this because 9 east was easy sat to get and Platforma HD i get around a steady 93% all day long .

But nontheless another good package with very decent pic quality and channls goes bye bye ..i fail to see the logic in shutting down altogether and i guess there will be many very frustrated subscribers out there wondering why aswell ..i was even considering taking a sub to this package myself for a year right now im glad i didnt .

----
Barney2222




-------------------------------------------------
If you like what i post then please Use the "Thanks Button"

iMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted.!!.
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
Pechkin
Donator
 
Pechkin's Avatar
 
Offline
Posts: 208

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 311
Magic: 69 / 9070
Experience: 45%

Thanks: 27
Thanked 62 Times in 42 Posts
Join Date: Dec 2007
02-June-2012, 20:36

Platforma were losing money and Tricolor essentially bailed them out. Lots of Russians like me all over Europe are unhappy as there are no easy ways to get federal channels from Russia. There are some on 66e and 53e and also in C band on 49e but this is a huge hassle, unlike what Eurobird 9A was. Excellent package with excellent picture quality - a real shame.

Barney, I guess you're somewhere in Ireland as Viasat isn't that difficult to receive in most of UK, except in very extreme western areas. We'll what the new Astra 4B satellite does to reception at 5e - it's due to launch on 19th June.


Focus Sat Romania with Family+Panonia and HD (1W)
Polsat HD Family Max HD (13E)
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Pechkin For This Useful Post:
Barney2222 (02-June-2012)
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox