Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Exchange Your Share Servers > Peers Announcement

Peers Announcement Discussion, Server problem at Exchange Your Share Servers forum; Hi mate i had internet problems and i changed my router but now no one of my client can connect ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Server problem
Old
  (#1)
Zasso
ECS Expert
 
Zasso's Avatar
 
Offline
Posts: 215

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 317
Magic: 71 / 8616
Experience: 68%

Thanks: 41
Thanked 28 Times in 21 Posts
Join Date: Sep 2008
Age: 36
Server problem - 19-June-2011, 11:57

Hi mate

i had internet problems and i changed my router but now no one of my client can connect to my server.

I don't understand why and i'm trying to fix it

sorry for it

Zasso
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Zasso
ECS Expert
 
Zasso's Avatar
 
Offline
Posts: 215

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 317
Magic: 71 / 8616
Experience: 68%

Thanks: 41
Thanked 28 Times in 21 Posts
Join Date: Sep 2008
Age: 36
20-June-2011, 00:50

Quote:
Originally Posted by datamessy View Post
thx for the info...

have you added your dns ..to router??

opened and redirected the right ports??

check by your dns provider..and see if your present ip is the same as the one there. when not.. hit use present ip and dont forget to save.

for me your offline since the 16th...

keep us informed--->

messy
i made the same things as with the old one

i forwarded the server port to the server and now i reistalled the noip app to update the ip......here's the log

Code:
23:41:21 Updating server with current IP address: 83.XXX.XXX.XX
23:41:22 zasso.XXX.XXX: IP is identical to records, no update needed
23:41:22 Update finished
23:41:22 Next Update scheduled for 00.41
when I start the cccam it says the server starts on the correct port, it recognises the cards but allows only one peer to connect (the log says it's connected but he tolds me he couldn't see).

Sincerely i don't know what's the problem.......i also reistalled the server....probably i miss this

Quote:
have you added your dns ..to router??
is it this one?



never used it before.......and it can handle only dysdns

i'll keep you posted, but i'm going to marrie next month, so i will not have so much time to spent on it.
Every help will be very appreciate

Best regards
Zasso
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
Zasso
ECS Expert
 
Zasso's Avatar
 
Offline
Posts: 215

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 317
Magic: 71 / 8616
Experience: 68%

Thanks: 41
Thanked 28 Times in 21 Posts
Join Date: Sep 2008
Age: 36
22-June-2011, 01:24

hi

it seems everything's ok now

could you please check and let me know?

best regards
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
problem, server


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox