Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Exchange Your Share Servers > Peers Announcement

Peers Announcement Discussion, TNTsat AES change, not working with cccam at the monent at Exchange Your Share Servers forum; TNTsat AES change, not working with cccam at the monent. card cant be read by CCcam at the moment, please ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
TNTsat AES change, not working with cccam at the monent
Old
  (#1)
netshare
Member
 
netshare's Avatar
 
Offline
Posts: 52

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 126
Magic: 17 / 3303
Experience: 5%

Thanks: 4
Thanked 14 Times in 12 Posts
Join Date: Dec 2008
TNTsat AES change, not working with cccam at the monent - 20-May-2010, 13:09

TNTsat AES change, not working with cccam at the monent.

card cant be read by CCcam at the moment, please wait until change is public.

thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
philipozu
Member
 
philipozu's Avatar
 
Offline
Posts: 46

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 114
Magic: 15 / 2571
Experience: 59%

Thanks: 11
Thanked 7 Times in 5 Posts
Join Date: Apr 2010
20-May-2010, 17:26

was published on other board that Hypercam 2.01 is working with tntsat.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
xplosion
Member
 
xplosion's Avatar
 
Offline
Posts: 63

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 145
Magic: 21 / 3706
Experience: 82%

Thanks: 2
Thanked 7 Times in 6 Posts
Join Date: Mar 2009
20-May-2010, 19:12

I can confirm that it works on hypercams
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
netshare
Member
 
netshare's Avatar
 
Offline
Posts: 52

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 126
Magic: 17 / 3303
Experience: 5%

Thanks: 4
Thanked 14 Times in 12 Posts
Join Date: Dec 2008
21-May-2010, 12:58

can hypercam be used as reader for CCcam ?
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
satkrow
Banned
 
satkrow's Avatar
 
Offline
Posts: 43

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 108
Magic: 14 / 3390
Experience: 35%

Thanks: 6
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Apr 2007
23-May-2010, 13:03

or for oscam?

(23-May-2010 13:19)
Changeset #2323
Timestamp: 05/22/2010 08:20:47 PM
Author: landlord
Message: 1st fix for TNTSAT SC, thanks to jer

OScam is working on it

(24-May-2010 10:09)
oscam as fixit
they say is not an AES key change but a ECM parsing change...

(24-May-2010 11:16)
Confirm TNTSAT working on oscam and I'm passing it to CCCam using N line with 256 trick
Not a fake TESTED IT MYSELF
AESKEY is the same and I confirm that is only ECM Parsing that has changed...

Last edited by satkrow; 24-May-2010 at 12:16.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Card is back ONLINE
Old
  (#6)
netshare
Member
 
netshare's Avatar
 
Offline
Posts: 52

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 126
Magic: 17 / 3303
Experience: 5%

Thanks: 4
Thanked 14 Times in 12 Posts
Join Date: Dec 2008
Card is back ONLINE - 09-June-2010, 04:57

hy,

i get the card now working in smargo on dream800 (oscam 2389)

thanks to my peers, for not deleting me ;)
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
sms1313
Member
 
sms1313's Avatar
 
Offline
Posts: 37

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 96
Magic: 12 / 2934
Experience: 85%

Thanks: 9
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2007
19-June-2010, 03:47

Quote:
Originally Posted by netshare View Post
hy,

i get the card now working in smargo on dream800 (oscam 2389)

thanks to my peers, for not deleting me ;)

are you really sure that this card working on dm800 ??? cause, any people says that tntsat card at the moment only working with oscam in enigma1 ?!

have you 3.0 or 4.0 ?? if you have 3.0, can u give me the aes key? thx
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
Charly20
Super Moderator
 
Charly20's Avatar
 
Offline
Posts: 3,404

Level: 45 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 110 / 1101
Magic: 1134 / 34676
Experience: 6%

Thanks: 2,493
Thanked 1,468 Times in 773 Posts
Join Date: Mar 2007
Location: in the skies...
19-June-2010, 10:10

mine is a 3.0 card; works with oscam in Enigma 2.


Don't be surprised that I ask you to prove your locals; ECS does not need card fakers...
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Charly20 For This Useful Post:
sms1313 (20-June-2010)
Old
  (#9)
sms1313
Member
 
sms1313's Avatar
 
Offline
Posts: 37

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 96
Magic: 12 / 2934
Experience: 85%

Thanks: 9
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2007
20-June-2010, 05:41

Quote:
Originally Posted by Charly20 View Post
mine is a 3.0 card; works with oscam in Enigma 2.

thx. can you send me pm with aesk*y??????????
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cccam, change, monent, tntsat, working


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox