Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Exchange Your Share Servers > Peers Announcement

Peers Announcement Discussion, Tntsat hd at Exchange Your Share Servers forum; server is responding look Server : 192.168.2.120:22000 IP/Clients : 192.168.2.120 / Country : Local Private IP Type : radegast Connected ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#21)
skymania
❤10❤J❤Q❤K❤A❤
 
skymania's Avatar
 
Offline
Posts: 333

Level: 17 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 401
Magic: 111 / 7609
Experience: 4%

Thanks: 122
Thanked 82 Times in 60 Posts
Join Date: Jun 2011
Location: Europe
06-July-2013, 20:17

server is responding look

Server : 192.168.2.120:22000
IP/Clients : 192.168.2.120 /
Country : Local Private IP
Type : radegast
Connected : -- OFFLINE --
Best ever responce time (ping) : 15ms [excellent]
Average responce time (ping) : 15ms [excellent]
Current responce time (ping) : PING NOW : {3ms , 19ms , 19ms , 19ms , 19ms} = 15ms

but it's stays offline...

the box i bought it here locally..not from the internet.

Thanks
skymania


  • PEERS WHO SHARE WITH ME MUST HAVE A SECURE SERVER
  • PLEASE DON'T SEND FAKE CARDS, I WILL REPORT YOU.
  • ONLY EUROPEAN SERVERS!
  • I TEST EVERY CARD, SO PLEASE DON'T SEND FREEZE OR FAKE CARDS..YOU HAVE NO CHANCE, BETTER DON'T TRY!
  • 24/7 ONLY


Linux Ubuntu 12.4 With CCcam 2.2.1 + OSCAM 1.20 Server
Dreambox DM 800HD SE + Hauppauge WinTV-NOVA-T DVB-T USB Tuner & 1Tera Int HDD With OpenPLi 4.0 IMAGE
Dreambox DM 500HDv2 With OpenPLi 4.0 IMAGE
Dreambox DM 600PVR With Gemini 4.7 IMAGE
Dreambox DM 800HD Sim 2.01 With OpenPLi 3.0 IMAGE
60 MB/S Cable Fibre Powered Internet Connection Powered By CISCO DPC3825 DOCSIS 3.0 Modem With a TP-LINK TL-WDR4300 Dual Band Gigabit Router With DD-WRT Linux-Based Firmware & TP-LINK TL-SG1024 24-Port Gigabit Rackmount Switch
   
Reply With Quote
Old
  (#22)
MasterCHEF
Moderator
 
MasterCHEF's Avatar
 
Offline
Posts: 218

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 319
Magic: 72 / 5435
Experience: 78%

Thanks: 41
Thanked 192 Times in 95 Posts
Join Date: Feb 2012
06-July-2013, 20:23

Quote:
Originally Posted by eldon View Post

yeah i'd say it's (about) time, but i don't know if anyone cares of has the skills because the hd chans went down (including csat/c+) last year and were apparently still working on cristor but nothing came out of it..

Of course now everything is down, well not c+/csat sd, too many mixed old official receivers in the wild to make an update without causing a riot when half of them break down..
Well..

CSAT Viaccess HD (0500:032830) is now protected by nano e0, so that cannot be fixed.
CSAT SECA HD (0100:003311/003315/003317) do still work today.

TNTSAT (0500:030B00) SD/HD always worked when AES was available. Now TNTSAT changed the AES for HD 4 months ago, since then its black.

Now the changed key for TNTSAT HD has been extracted (again), it only works in cristor atlas boxes.

I have no idea if that firmware can be reverse engineered to find the keys, but if they were smart, i expect there is another encryption on these keys within the firmware.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#23)
eldon
Senior Member
 
eldon's Avatar
 
Offline
Posts: 116

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 219
Magic: 38 / 6222
Experience: 79%

Thanks: 7
Thanked 166 Times in 37 Posts
Join Date: Apr 2008
06-July-2013, 21:11

yeah i don't know were those seca 33xx cards went because i've not seen a peer sharing a good one for ages, it used to be the default ident but not anymore.

well one thing is not quite as you put it :

500:32830 & 500:30b00 went down for HD chans at the same time, while sd chans continued to work, card & emu for 30b00
Then 30B00 SD went down a few weeks ago but 32830 sd still works..

So could it be something different from the aes problem ?
Did they introduced the nano e0 for 30b00 as well and kyng guys reversed it ?

I believe i read somewhere, or here, that csat HD cards (via 32830 or only seca?) are still working in those cristor so if it's really a nano thing then they ma have reversed it..

Anyways i don't know much about the various encryption schemes and card protocol so i don't know what's more likely to happen nowdays..

thx for your input.
   
Reply With Quote
Old
  (#24)
MaLvEiDeR
Permanent Banned
 
MaLvEiDeR's Avatar
 
Offline
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 1062
Experience: 93%

Thanks: 4
Thanked 15 Times in 6 Posts
Join Date: Dec 2012
06-July-2013, 21:38

Hello,

The TNTSAT HD FRANCE 0500:030B00 have been implemented by the new Surencryption from Thalescrypt V3 ( AES + Thalescrypt V3 with Sha-1 ) since April 2013.

The Category of Block's nano E0 BFC7 and E4F9 are decrypted only with BC CA 89 F6 34C5 len 88 FD 37 XX XX XX XX 11 11 11 22 22 33 33 D4 E0 55 ( Long ECM 64 + 16 bytes reversed by XORING the MAP ).

The Solution is available on CRISTOR [email protected] --- KING [email protected] FOREvER ---


Cheers.
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to MaLvEiDeR For This Useful Post:
MasterCHEF (06-July-2013)
Old
  (#25)
skymania
❤10❤J❤Q❤K❤A❤
 
skymania's Avatar
 
Offline
Posts: 333

Level: 17 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 401
Magic: 111 / 7609
Experience: 4%

Thanks: 122
Thanked 82 Times in 60 Posts
Join Date: Jun 2011
Location: Europe
07-July-2013, 04:12

hi guys,

tested with Cristor Atlas E SD..

i cannot share tnt sat card tested with client CCcam 2.2.1 & 2.3.0 & Oscam.. other cards i can with radegast server but not Tnt sat if someone else had been able to share tnt sat from card or from keys on cristor atlas e SD .. please help
me.

the card read perfectly in cristor.

Thanks
skymania


  • PEERS WHO SHARE WITH ME MUST HAVE A SECURE SERVER
  • PLEASE DON'T SEND FAKE CARDS, I WILL REPORT YOU.
  • ONLY EUROPEAN SERVERS!
  • I TEST EVERY CARD, SO PLEASE DON'T SEND FREEZE OR FAKE CARDS..YOU HAVE NO CHANCE, BETTER DON'T TRY!
  • 24/7 ONLY


Linux Ubuntu 12.4 With CCcam 2.2.1 + OSCAM 1.20 Server
Dreambox DM 800HD SE + Hauppauge WinTV-NOVA-T DVB-T USB Tuner & 1Tera Int HDD With OpenPLi 4.0 IMAGE
Dreambox DM 500HDv2 With OpenPLi 4.0 IMAGE
Dreambox DM 600PVR With Gemini 4.7 IMAGE
Dreambox DM 800HD Sim 2.01 With OpenPLi 3.0 IMAGE
60 MB/S Cable Fibre Powered Internet Connection Powered By CISCO DPC3825 DOCSIS 3.0 Modem With a TP-LINK TL-WDR4300 Dual Band Gigabit Router With DD-WRT Linux-Based Firmware & TP-LINK TL-SG1024 24-Port Gigabit Rackmount Switch
   
Reply With Quote
Old
  (#26)
MaLvEiDeR
Permanent Banned
 
MaLvEiDeR's Avatar
 
Offline
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 1062
Experience: 93%

Thanks: 4
Thanked 15 Times in 6 Posts
Join Date: Dec 2012
07-July-2013, 07:09

Hello Skymania,

First ! You will have a CRISTOR ATLAS HD-100 receiver Version upgraded to 1.15 SW. If no ? You can't sharing your TNTSAT HD ( Local Card or Emu ).

I Let you know that's become easy to share TNTSAT HD / SRG HD / UPC DIRECT SD from this Box with Local Emulator ! Just Send a Radegast line to oscam then resharing it to your Dreambox or Other Receivers as Clients...the 3 Providers are working fine with very small ecmtime.


Cheers.
   
Reply With Quote
Old
  (#27)
ryacine
Junior Member
 
ryacine's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 69
Experience: 10%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 1 Post
Join Date: Mar 2009
Age: 43
07-July-2013, 12:34

hello,
Quote:
Originally Posted by MasterCHEF View Post
Isnt it true that the only thing preventing TNTSAT HD to decode, is not having the correct AES key ?
If the atlas firmware can open HD on this card, doesnt this just mean that the AES is extracted and implemented in this FW ?
If that is true.. this AES must be available.. somewhere.
Quote:
Originally Posted by skymania View Post
the cristor boxes has the aes keys buy KYNG team don't put them public.. so you need to use their own box CRISTOR... and share it tru Radegast server.
Quote:
Originally Posted by MasterCHEF View Post
Exactly.
Itś time i take a closer look at that FW.. ;-)
Quote:
Originally Posted by eldon View Post
yeah i'd say it's (about) time, but i don't know if anyone cares of has the skills because the hd chans went down (including csat/c+) last year and were apparently still working on cristor but nothing came out of it..

Of course now everything is down, well not c+/csat sd, too many mixed old official receivers in the wild to make an update without causing a riot when half of them break down..
For the TNTSAT the change does not concern only an AES key change, but also another encryption and another nano D2. So even getting and having the AES key will not help, some algorithms need to be implemented as well, which is the most annoying part.

(07-July-2013 12:38)
Quote:
Originally Posted by MasterCHEF View Post
I have no idea if that firmware can be reverse engineered to find the keys, but if they were smart, i expect there is another encryption on these keys within the firmware.
The SD box firmware can be reversed, but not the HD Box's one because it is hardware protected with some OTP keys. For the SD model, you have to reverse what they call the bootloader for you to be able to decrypt the firmware. After doing so, you can start reversing the firmware. But you'll have to get the keys and also how to use them.

(07-July-2013 12:44)
Quote:
Originally Posted by eldon View Post
yeah i don't know were those seca 33xx cards went because i've not seen a peer sharing a good one for ages, it used to be the default ident but not anymore.
The reason is simple, you cannot share more than 2 sids (channels) at the same time. And we're almost still lucky with these 2 sids because of the PVR function on the official boxes.


Quote:
Originally Posted by eldon View Post
Did they introduced the nano e0 for 30b00 as well and kyng guys reversed it ?
Yes they reversed a nano, but not the E0 which very difficult to bypass, but TNTSAT use D2 nano. The KYNG guys say that if somebody can hack the E0 nano, then it will mean all the viaccess system is hacked which means full emulator.


Quote:
Originally Posted by eldon View Post
I believe i read somewhere, or here, that csat HD cards (via 32830 or only seca?) are still working in those cristor so if it's really a nano thing then they ma have reversed it..
The HD channels that are also working only on Atlas boxes is the seca 3311/3315 provider. Because of yet another nano 01, but as I said above, using these cards is very limited because of the 2 sid limit;

Last edited by ryacine; 07-July-2013 at 12:44.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to ryacine For This Useful Post:
MasterCHEF (07-July-2013), skymania (07-July-2013)
Old
  (#28)
OrnoRalle
Junior Member
 
OrnoRalle's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 861
Experience: 97%

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Dec 2011
08-July-2013, 10:23

isn't it 2 sids / provider (CSAT and C+) so we have 4 sids
   
Reply With Quote
Old
  (#29)
MaLvEiDeR
Permanent Banned
 
MaLvEiDeR's Avatar
 
Offline
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 1062
Experience: 93%

Thanks: 4
Thanked 15 Times in 6 Posts
Join Date: Dec 2012
08-July-2013, 23:14

Quote:
Originally Posted by OrnoRalle View Post
isn't it 2 sids / provider (CSAT and C+) so we have 4 sids

Hello friend,

You can add 2 Sids HD SECA by 1 Channel Only.

So you can watch 4 Sids for 2 channels ( No More ).

>>>>>> 04 Sids not means 04 Channels <<<<<<<

Cheers.

Last edited by MaLvEiDeR; 08-July-2013 at 23:16..
   
Reply With Quote
Old
  (#30)
eldon
Senior Member
 
eldon's Avatar
 
Offline
Posts: 116

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 219
Magic: 38 / 6222
Experience: 79%

Thanks: 7
Thanked 166 Times in 37 Posts
Join Date: Apr 2008
30-July-2013, 12:01

looks like tntsat emu (oscam) is back and working with HD chans too..
and some specific config for csat cards i don't really understand why but it has to do with long ecms..

i don't have an english thread for this but you'll find some files on this french forum :
http://www.dzsat.org/forum/f413/tuto...am-338787.html

cheers
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox