Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Exchange Your Share Servers > Peers Announcement

Peers Announcement Discussion, To all my existing peers! Read please. at Exchange Your Share Servers forum; I've got some problems with my oscam config. Actually I am trying to setup new config with working AAC sound ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
To all my existing peers! Read please.
Old
  (#1)
jarjartv
Donator
 
jarjartv's Avatar
 
Offline
Posts: 422

Level: 19 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 452
Magic: 140 / 13334
Experience: 9%

Thanks: 147
Thanked 277 Times in 128 Posts
Join Date: Nov 2007
Location: earth
Exclamation To all my existing peers! Read please. - 28-December-2011, 23:29

I've got some problems with my oscam config.
Actually I am trying to setup new config with working AAC sound for FightBOX HD and EroX HD from Satellite BG package (new channels).

Most probably, next several days my SatBG and Skylink cards will be offline.

I'll do my best to keep my scam+cccam working to have at least my D+ online.

If some body have working configs for satbg with mgcam/oscam i will very grateful.

Sorry for inconvenience and Happy New Year to all!!!

Cheers


Member of Trusted Peers
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
karolina
ECS Master
 
karolina's Avatar
 
Offline
Posts: 1,915

Level: 36 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 88 / 883
Magic: 638 / 24918
Experience: 35%

Thanks: 59
Thanked 847 Times in 523 Posts
Join Date: Apr 2008
28-December-2011, 23:47

Im test today this 2 chanell on my DM 8000 and all work ok sound in AAC work very nice picture this 2 chanell is nice too.
I think you mast find image who suport AAC on your box no cfg oscam or other ccam on my cccam 2.3.0 all work nice.

Last edited by karolina; 29-December-2011 at 00:38..
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
jarjartv
Donator
 
jarjartv's Avatar
 
Offline
Posts: 422

Level: 19 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 452
Magic: 140 / 13334
Experience: 9%

Thanks: 147
Thanked 277 Times in 128 Posts
Join Date: Nov 2007
Location: earth
29-December-2011, 00:11

I am using last Newnigma with cccam 2.1.3 because of 256 trick for all my locals. I think image is not a problem. When I put SatBG card in Smith module all works fine. I read several local forums and the problem exist only with configuration with oscam+cccam. Problem not exist with mgcam+oscam. I just try to avoid installation for another CAM in my box (I already have 3 - my waive is going MAD every time when restart needed and i am not at home), unfortunately this is look not possible and mgcamd is on his way ;)

The reason for my problems is a combination of NAGRA, conax and ICE. Now i have one problem more - AAC. But I think that this is a real FUN !!!

(30-December-2011 00:01)
the sound is changed from AAC to MPEG1, so I am online again w/o changing my config!

Happy New Year to all !!!

Cheers.


Member of Trusted Peers

Last edited by jarjartv; 30-December-2011 at 00:01.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jarjartv For This Useful Post:
jan11 (13-January-2012)
Reply

Bookmarks

Tags
existing, peers!, please., read


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox