Go Back   Eurocardsharing > Exchange Your Share Servers > Peers Announcement

Peers Announcement Discussion, To all my peers plze Read .. at Exchange Your Share Servers forum; seems tonite that both my viaccess 4.0 and irdeto JSC cards are failing to work i do not know why ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
To all my peers plze Read ..
Super Moderator
Barney2222's Avatar
Posts: 13,327

Level: 71 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 701 / 1754
Magic: 4442 / 48320
Experience: 17%

Thanks: 4,253
Thanked 3,488 Times in 1,995 Posts
Join Date: May 2007
To all my peers plze Read .. - 08-June-2010, 01:28

seems tonite that both my viaccess 4.0 and irdeto JSC cards are failing to work
i do not know why but im trying to sort it out plze be patient and if anyone can offer any advice please let me know ??
thanks .


i worked all night to fix this problem it was not easy soloution i had to contact my JSC Contact to get signal sent again to cards and now im using F: 3 0 1 in cfg which ive read can help keep cards updated so hopefully this wont happen again , also had loads issues trying to get my SCT card reading in my smargo again damn smargo wouldnt be recognised in my dm800HD so have to use it in bottom usb slot for now as it looks like top usb slot is faulty in my dm800hd

So all ok at 4:50am so im off to bed now ..

sorry for interuptions but hopefully things will run ok now .


If you like what i post then please Use the "Thanks Button"

All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted.!!.

Last edited by Barney2222; 08-June-2010 at 05:50..
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Barney2222 For This Useful Post:
Charly20 (08-June-2010), Eagledsage (08-June-2010), ivanovh (08-June-2010), silky (10-June-2010)
<<<Keep on Keepin on>>>
" The Seeker "
<<<Keep on Keepin on>>>'s Avatar
Posts: 266

Level: 15 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 356
Magic: 88 / 7156
Experience: 25%

Thanks: 150
Thanked 38 Times in 33 Posts
Join Date: Dec 2009
Location: North East UK
08-June-2010, 09:59

Hi Barney.
A friend of mine had similar issue`s using Cccam 2.1.0 in Eagle
he has loaded Cccam 2.1.4 & all is ok now.
Im using 2.1.3 in DM800.. Via4 card with no issues... just 2 suggestions to try mate it may help.

Keep On Keepin On

Reply With Quote
Sponsored Links


peers, plze, read

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.