Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Discussions > Chat

Chat Discussion, interference lines on sattelite picture at General Discussions forum; I just installed the blackbox(its a copy of the dreambox 500s) all is working very fine but I noticed some ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
interference lines on sattelite picture
Old
  (#1)
blurose81
Junior Member
 
blurose81's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 123
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2010
interference lines on sattelite picture - 27-March-2010, 19:19

I just installed the blackbox(its a copy of the dreambox 500s)
all is working very fine but I noticed some very fine lines passing through the picture from left to right on all channels even on the startup picture.
And I dont know if its normal but some channels take a lot of time to enter.

Can someone help me to remove those lines?

Thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
dabs
Super Moderator
 
dabs's Avatar
 
Offline
Posts: 3,985

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1166
Magic: 1328 / 32805
Experience: 67%

Thanks: 1,668
Thanked 2,329 Times in 1,258 Posts
Join Date: May 2008
27-March-2010, 19:28

Check your Scart connection, sounds like interference caused by poor quality cables.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
hpl1950
Member
 
hpl1950's Avatar
 
Offline
Posts: 52

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 126
Magic: 17 / 3026
Experience: 5%

Thanks: 2
Thanked 10 Times in 8 Posts
Join Date: Oct 2009
27-March-2010, 22:45

Quote:
Originally Posted by dabs View Post
Check your Scart connection, sounds like interference caused by poor quality cables.
If cable isn't problem solution, try with different image then you have inside of your box.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
piopat
Member
 
piopat's Avatar
 
Offline
Posts: 53

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 128
Magic: 17 / 2966
Experience: 12%

Thanks: 1
Thanked 16 Times in 11 Posts
Join Date: Jan 2010
28-March-2010, 17:40

as dabs says the scart should be your first port of call ,do you have any other devices connected to your tv such as an xbox or ps3 mate if so try unconnecting and reconnecting them one by one and see what happens .
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
blurose81
Junior Member
 
blurose81's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 123
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2010
28-March-2010, 20:45

the scart was the problem.removed pin 19 and now no interfererance.thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
piopat
Member
 
piopat's Avatar
 
Offline
Posts: 53

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 128
Magic: 17 / 2966
Experience: 12%

Thanks: 1
Thanked 16 Times in 11 Posts
Join Date: Jan 2010
28-March-2010, 21:47

glad you got it sorted mate ,its great also when its something small and easy to fix . when i get a glitch seems to be always be something that takes a bit of work. bought a brand new dm7020 that refused point blank to be flashed but got it sorted in the end .
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
interference, lines, picture, sattelite


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox