Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Discussions > Chat

Chat Discussion, Penthouse hd 9deg E at General Discussions forum; Originally Posted by jakas i think u need minimum cccam 2.13 to decode channel Friend i know about this i ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#31)
karolina
ECS Master
 
karolina's Avatar
 
Offline
Posts: 1,915

Level: 36 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 88 / 883
Magic: 638 / 24911
Experience: 35%

Thanks: 59
Thanked 847 Times in 523 Posts
Join Date: Apr 2008
29-September-2010, 20:53

Quote:
Originally Posted by jakas View Post
i think u need minimum cccam 2.13 to decode channel
Friend i know about this i have in my box 2..1.4 and decoded from hop2 work very good with nice ecm time from 3 difrent card; like im write in my last post is no problem see now this chanell from cccam network.
Problem is how setup in lokal this card in whot cardserver with whot changed and seting i think user from this site mast have asnwered becouse card work in cccam cs like you see in this thread.
   
Reply With Quote
:9
Old
  (#32)
thor_
Banned as CardFaker
 
thor_'s Avatar
 
Offline
Posts: 498

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 490
Magic: 166 / 13965
Experience: 62%

Thanks: 189
Thanked 99 Times in 77 Posts
Join Date: Mar 2008
Location: in the mountain
:9 - 30-September-2010, 07:55

i thing this card is working with card reader no with emu like cccam
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#33)
Charly20
Super Moderator
 
Charly20's Avatar
 
Offline
Posts: 3,404

Level: 45 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 110 / 1101
Magic: 1134 / 34697
Experience: 6%

Thanks: 2,493
Thanked 1,468 Times in 773 Posts
Join Date: Mar 2007
Location: in the skies...
30-September-2010, 09:56

Quote:
Originally Posted by karolina View Post
4EA1 --->> this is ident penthouse hd on 9 east but this some ident have Platforma hd.
That is wrong. The correct CAID is 4ae1


Don't be surprised that I ask you to prove your locals; ECS does not need card fakers...
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Charly20 For This Useful Post:
karolina (30-September-2010)
Old
  (#34)
karolina
ECS Master
 
karolina's Avatar
 
Offline
Posts: 1,915

Level: 36 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 88 / 883
Magic: 638 / 24911
Experience: 35%

Thanks: 59
Thanked 847 Times in 523 Posts
Join Date: Apr 2008
30-September-2010, 12:33

Quote:
Originally Posted by Charly20 View Post
That is wrong. The correct CAID is 4ae1
yes you have right now im look to ident info im see
Quote:
4AE00000;4AE0 Tricolor (36E)[DRE-Crypt]
4AE10000;4AE1 Platforma HD/Tricolor/Penthouse HD (9E/36E)[DRE-Crypt]
4AE50000;4AE5 Platforma HD (9E)[DRE-Crypt]
if you look you see this is no last version this systems becouse last is 4AE5 i think this is reason why now work on cs becouse 2 others like Platforma HD/Tricolor work around 1 year in cs cccam.

@thor; is hard to say friend about in whot cam work becouse if will be work on cccam in thsi cam mast be add suport this version drecrypt if you look to post users lepo99 who write about exhanged this card he have oscam.
Work on oscam is higer posible becouse if you will be have info from card you only compiled version with suport and all will be work ok beciuse source is public in other readerslike gbox;newcs;cccam is closed.

Last edited by karolina; 30-September-2010 at 12:55..
   
Reply With Quote
:9
Old
  (#35)
thor_
Banned as CardFaker
 
thor_'s Avatar
 
Offline
Posts: 498

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 490
Magic: 166 / 13965
Experience: 62%

Thanks: 189
Thanked 99 Times in 77 Posts
Join Date: Mar 2008
Location: in the mountain
:9 - 30-September-2010, 15:06

this card from user is not his card
he is a card faker
   
Reply With Quote
Old
  (#36)
monassa
Banned
 
monassa's Avatar
 
Offline
Posts: 347

Level: 17 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 409
Magic: 115 / 13259
Experience: 39%

Thanks: 35
Thanked 104 Times in 81 Posts
Join Date: Nov 2006
01-October-2010, 14:53

just red on oscam forum
seams needed to pay for to get info how to work with CCcam
but where? who?
   
Reply With Quote
Old
  (#37)
karolina
ECS Master
 
karolina's Avatar
 
Offline
Posts: 1,915

Level: 36 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 88 / 883
Magic: 638 / 24911
Experience: 35%

Thanks: 59
Thanked 847 Times in 523 Posts
Join Date: Apr 2008
01-October-2010, 19:05

Quote:
Originally Posted by monassa View Post
just red on oscam forum
seams needed to pay for to get info how to work with CCcam
but where? who?
I dont see any info about how made this on oscam forum and streambord where you see this info whot you write ?
And whot was in this info ........

(01-October-2010 21:52)
@ monassa; thanks for the PM now im see this topic i think user no have good info only write whot think about penthouse hd and wait for solution.

In polish forum im find one post from very andvaced user who write " now penthouse hd work becouse is no second coding now this coding in disabled" and "Run card is not very easy but posible; penthouse hd work on cfg from Platforma hd if you will be have cfg to this platform will be run penthouse hd too".
This user no write more info all who have Platforma hd try thsi way maybe help in setup this card.

Last edited by karolina; 01-October-2010 at 23:37.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
It works!!
Old
  (#38)
Charly20
Super Moderator
 
Charly20's Avatar
 
Offline
Posts: 3,404

Level: 45 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 110 / 1101
Magic: 1134 / 34697
Experience: 6%

Thanks: 2,493
Thanked 1,468 Times in 773 Posts
Join Date: Mar 2007
Location: in the skies...
It works!! - 02-October-2010, 11:49

OK I can confirm that Penthouse HD works with the following Platforma HD config in Oscam Version 3037:

[reader]
label = ph
enable = 1
protocol = internal
device = /dev/sci0
services =
caid = 4AE1
boxid = 12345678
detect = cd
mhz = 357
cardmhz = 357
ident =
group = 2
emmcache = 1,3,2
ecmcache = 1
lb_weight = 100

Enjoy!!


Don't be surprised that I ask you to prove your locals; ECS does not need card fakers...
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Charly20 For This Useful Post:
dionysos (02-October-2010)
Old
  (#39)
jakas
ECS Master
 
jakas's Avatar
 
Offline
Posts: 1,227

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 736
Magic: 409 / 21839
Experience: 47%

Thanks: 320
Thanked 283 Times in 210 Posts
Join Date: Oct 2007
02-October-2010, 22:55

yes I can see ppl offering shares. Great
   
Reply With Quote
Old
  (#40)
karolina
ECS Master
 
karolina's Avatar
 
Offline
Posts: 1,915

Level: 36 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 88 / 883
Magic: 638 / 24911
Experience: 35%

Thanks: 59
Thanked 847 Times in 523 Posts
Join Date: Apr 2008
02-October-2010, 23:18

Quote:
Originally Posted by jakas View Post
yes I can see ppl offering shares. Great
but please remember this is no hack this version drecrypt [provider changed second algo to crypt now this algo no work] this is reason work on old version oscam if you look to trunk oscam you no see any changed in this cardserver to work penthouse hd.
I think future give answered to work this chanells on cs but all whot can help oscam team to future work i think will be good make soem log from this card on full option like -255 this make full log....
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to karolina For This Useful Post:
dionysos (03-October-2010)
Reply

Bookmarks

Tags
9deg, penthouse


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox