Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DBoxll > DboxII Image

DboxII Image Discussion, dbox2 image at DBoxll forum; Originally Posted by maciejo86 Can i install it on sagem dboxII?? Yes u can but u need to find out ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#11)
|Cooper|
Junior Member
 
|Cooper|'s Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 138
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2009
10-April-2009, 18:28

Quote:
Originally Posted by maciejo86 View Post
Can i install it on sagem dboxII??
Yes u can but u need to find out first what kind of processor u have on you Sagem (1xIntel or 2xIntel or even AMD).
   
Reply With Quote
keywelt
Old
  (#12)
jamro272
Permanent Banned
 
jamro272's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 713
Experience: 12%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2009
Thumbs up keywelt - 22-April-2009, 13:02

keywelt is the best
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#13)
Joiner
Junior Member
 
Joiner's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 68
Experience: 10%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Apr 2009
Age: 41
28-April-2009, 23:42

I have Dbox Nokia 2xI. Its very stable image. Thanx!!
   
Reply With Quote
@maciejo86
Old
  (#14)
souler
Banned
 
souler's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 17
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2009
@maciejo86 - 29-April-2009, 21:03

Quote:
Originally Posted by maciejo86 View Post
Can i install it on sagem dboxII??
Yes you can, but you have to look on your sagem mainboard. There are mainboards with one or two flash-eprom chips.

If you have one intel flash chip on your board you must use an image like "image_xxx_sagem_1x.img" for two intel chips use the "image_xxx_sagem_2x.img" image.

Some people talk about "1I" or "2I", that also is the same as "!x" or "2x"...

Best regards:)
souler
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
somento
Junior Member
 
somento's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 66
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2009
28-July-2009, 16:27

very stable in nokia? thats good.
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
WWEHD
Junior Member
 
WWEHD's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 133
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jul 2009
29-July-2009, 11:43

most ppl tellin that keywelt 1.1 is stablest any of u was using this version

redagrds
   
Reply With Quote
Old
  (#17)
coja19811
Member
 
coja19811's Avatar
 
Offline
Posts: 34

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 89
Magic: 11 / 2505
Experience: 59%

Thanks: 2
Thanked 7 Times in 5 Posts
Join Date: May 2008
Age: 36
02-August-2009, 14:57

using zebradem 3.5 ( zebradem.com ).. runs fine, even with ide interface.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dbox2, image


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox