Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Discussions > Introduction

Introduction Discussion, Dreambox HD at General Discussions forum; Hi everybody, new to the forum and thought I would ask my first stupid question which has probably already been ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Dreambox HD
Old
  (#1)
sarajevodave
Junior Member
 
sarajevodave's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
Question Dreambox HD - 17-July-2008, 13:56

Hi everybody, new to the forum and thought I would ask my first stupid question which has probably already been asked gazillion times.
I am using a Dreambox DM 500 S
Is it possible to reprogramme or upgrade this to watch HD. Do Dreambox have a HD variant. I'm living presently in Sarajevo and Kit and Info is hard to come by. Thanks, I look forward to enjoying this forum
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
dimking
Old Geezer Moderator
 
dimking's Avatar
 
Offline
Posts: 3,254

Level: 44 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 108 / 1083
Magic: 1084 / 36011
Experience: 33%

Thanks: 395
Thanked 520 Times in 333 Posts
Join Date: Dec 2006
Location: Earthbound..
17-July-2008, 15:45

Welcome here and enjoy ECS !



+ 5000 channels to watch, and still nothin' on TV...
- Server 24/7/365 - Wanted.. ziggo 5555.. Share - pm me ! - CCcam -





CCcam info in u'r ODS skin ?!
Start cardsharing with CCcam ?!
Control u'r TV with DreamRemote ?!
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dimking For This Useful Post:
sarajevodave (21-July-2008)
Sponsored Links
Old
  (#3)
thunder67
Junior Member
 
thunder67's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jul 2008
Age: 40
18-July-2008, 18:42

Quote:
Originally Posted by sarajevodave View Post
Hi everybody, new to the forum and thought I would ask my first stupid question which has probably already been asked gazillion times.
I am using a Dreambox DM 500 S
Is it possible to reprogramme or upgrade this to watch HD. Do Dreambox have a HD variant. I'm living presently in Sarajevo and Kit and Info is hard to come by. Thanks, I look forward to enjoying this forum
you need a dm 800 for hd
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to thunder67 For This Useful Post:
sarajevodave (21-July-2008)
Old
  (#4)
marvin
Special Friends
 
marvin's Avatar
 
Offline
Posts: 476

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 479
Magic: 158 / 16078
Experience: 19%

Thanks: 70
Thanked 170 Times in 119 Posts
Join Date: Nov 2006
18-July-2008, 19:11

The 800HD also doubles as a grill after watching HD for a few hours. Cricky, it gets too hot to touch. Am now running with a graphics card heat sync and fan sitting on the tuner, but the mpeg chip below is also too hot, and that's without an HD.


Gentoo Linux - Nexus-s, Linux VDR - 2 x ATSC HD cards, Hauppauge PVR 500 for analog US Cable, 3 x Hauppauge MVP's running Vomp on VDR, UK TV on IPTV.

Not a single sat dish at the moment. :-(
   
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to marvin For This Useful Post:
dimking (19-July-2008), sarajevodave (21-July-2008)
Reply

Bookmarks

Tags
dreambox


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox