Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Afluisterapparatuur in prijs Albert Verlinde at General Satellite News forum; In de prijs die Albert Verlinde vrijdag kreeg van BNN-presentatrice Sophie Hilbrand zat een afluisterapparaat verborgen. Dat blijkt uit een ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Afluisterapparatuur in prijs Albert Verlinde
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104768
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Afluisterapparatuur in prijs Albert Verlinde - 16-July-2009, 09:00

In de prijs die Albert Verlinde vrijdag kreeg van BNN-presentatrice Sophie Hilbrand zat een afluisterapparaat verborgen. Dat blijkt uit een filmpje op de website van BNN. Met het apparaat in het 'Gouden oor' dat de presentator kreeg is het op afstand mogelijk gesprekken af te luisteren, zo wordt in het filmpje beweerd.

Het afluisterapparaat kwam uit de koker van VOC, dat staat voor Verbond van Ongeleide Correspondenten. VOC is een BNN-programma dat elke vrijdag om 21.15 uur wordt uitgezonden op Nederland 3.
"We zijn op zoek naar wat de grenzen zijn van het afluisteren van bekende mensen", licht een woordvoerder van BNN toe. "Dat willen we aankaarten". Ze verwijst naar Engeland, waar het afluisteren van sterren actueel is, en naar de gelekte beveiligingsbeelden waarop Yolante en Wesley zoenend te zien zijn.
"We hebben Albert vandaag verteld dat hij werd afgeluisterd, we zijn ons aan het beraden wat we met het materiaal gaan doen". Of er pikante of ontluisterende uitspraken van roddelkoning Albert zijn opgenomen, wil ze niet zeggen. "Kijk vrijdag maar."
Verlinde kreeg de prijs vrijdag uit handen van Hilbrand. Zij legde hierbij uit dat Verlinde de prijs kreeg omdat hij zijn oor zo goed te luister legt. "Wij hebben echt bewondering voor jouw journalistieke talent. Omdat de kans vrij klein is dat je een journalistieke prijs wint, is deze voor jou", zei Hilbrand, die zelf ook in het verbond zit. Een duidelijk verraste Verlinde vroeg zich toen al af of hij niet in de maling werd genomen. Hij was niet bereikbaar voor commentaar.


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox