Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Allesgemist.nl kaapt content Nederlandse omroepen at General Satellite News forum; "Nederlandse televisiekijkers kunnen voortaan terecht op n centrale website voor het bekijken van het totale aanbod van gemiste programma's. De ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Allesgemist.nl kaapt content Nederlandse omroepen
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104782
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Allesgemist.nl kaapt content Nederlandse omroepen - 15-July-2009, 07:50

"Nederlandse televisiekijkers kunnen voortaan terecht op n centrale website voor het bekijken van het totale aanbod van gemiste programma's. De nieuwe website www.allesgemist.nl combineert de gemiste uitzendingen van zowel publieke als commercile omroepen. De website biedt de bezoeker ruim 70.000 programma's van alle Nederlandstalige omroepen en zal het aantal video's nog dit jaar drastisch uitbreiden". Dit laat initiatiefnemer Sertan Kurt, een 22-jarige rechtenstudent, weten.
"Tot nu toe bestond er alleen een centrale website voor gemiste uitzendingen van de publieke omroep. Daarnaast boden de commercile omroepen gemiste programma's aan op hun eigen websites. Ik wilde al die aparte websites op n centrale website zetten zodat mensen meteen kunnen zien wat het totale aanbod is", aldus Kurt.

De website haalt echter alle video's uit hun oorspronkelijke omgeving en toont ook de reclameboodschappen niet. RTL en SBS lopen zo inkomsten mis en ook de publieke omroep is er niet blij mee. "We ondernemen direct actie", zo reageert William Valkenburg, directeur internet bij de NPO. De afdeling juridische zaken van de NPO gaat spoedig met de kwestie aan de slag.

Update 15 juli
Sertan Kurt laat het volgende weten: "Ik heb inmiddels gesproken met William Valkenburg en afgesproken dat de video's voorlopig in een nieuw venster zullen openen, dus in de player van de publieke omroep. Hij is momenteel op vakantie; zodra hij terug is zal ik met hem bespreken of ik de video's weer kan embedden. Embedden heeft ook voor de publieke omroep voordelen dus ik denk dat we er wel uitkomen."


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox