Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Anti-cardshare bij CanalDigitaal van start at General Satellite News forum; Damn, bijna alle "servers" die ik in mijn lijst had hebben nu last van die limit van 4... Ontkom er ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#31)
blackvoske
Junior Member
 
blackvoske's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 347
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Sep 2011
Age: 44
14-January-2012, 10:06

Damn, bijna alle "servers" die ik in mijn lijst had hebben nu last van die limit van 4...
Ontkom er nu niet meer aan zelf die andere pakketten ook aan te schaffen als ik ze wil blijven kijken. "Samen" een kaart halen is er niet meer bij onderhand :(
   
Reply With Quote
Old
  (#32)
Pyromaan112
Member
 
Pyromaan112's Avatar
 
Offline
Posts: 39

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 100
Magic: 13 / 2215
Experience: 2%

Thanks: 15
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Aug 2010
14-January-2012, 10:48

Heeft iemand een idee hoe een foute en een goede cw eruit zien, die gevraagt worden van een zelfde ecm??

Zijn deze foute cw's ergens aan te herkennen?


use the sharing section!

this signature was changed by cold007
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#33)
cruel
Eindbaas
 
cruel's Avatar
 
Offline
Posts: 101

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 201
Magic: 33 / 5573
Experience: 5%

Thanks: 21
Thanked 29 Times in 15 Posts
Join Date: Sep 2008
Location: Heaven
14-January-2012, 16:05

mijn kaartje loopt nog aardig ECM uit te delen met de SID LIMIT 4/11

card reader /dev/sci0
handled 77278(63644) ecms and 210(210) emms
has sid limit assigned: max 4 sids every 11 seconds
232a(9s), 51d4(2s), 5212(7s), 5230(6s)

dit is vanaf donderdag avond...
vast lopers heb ik zo nu en dan op Film1 Premiere HD, maar de rest (ook waar ik geen abbo op heb) gaan prima en zonder onderbreking



come and play words with me!
   
Reply With Quote
Old
  (#34)
hawk931
Member
 
hawk931's Avatar
 
Offline
Posts: 66

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 150
Magic: 22 / 4947
Experience: 2%

Thanks: 30
Thanked 13 Times in 10 Posts
Join Date: Nov 2006
14-January-2012, 21:25

wat betekend dit dan? Dat heb je als laatst in je reply staan:

232a(9s), 51d4(2s), 5212(7s), 5230(6s)
   
Reply With Quote
Old
  (#35)
Steffie46
Junior Member
 
Steffie46's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 462
Experience: 73%

Thanks: 6
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Jul 2009
14-January-2012, 22:08

Quote:
Originally Posted by hawk931 View Post
wat betekend dit dan? Dat heb je als laatst in je reply staan:

232a(9s), 51d4(2s), 5212(7s), 5230(6s)
Dat zijn die SID's (4 in totaal) die op het moment van het opvragen van de CCcam info actief zijn op z'n kaart. Tussen haakjes staat het aantal seconden geleden dat voor de SID een ECM is uitgespuugd.
   
Reply With Quote
Old
  (#36)
oudew013
Junior Member
 
oudew013's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 57
Experience: 10%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2010
14-January-2012, 22:15

Je kan gewoon de CC CAM gebruiken die je in je box heb zitten.
Haal de cccam cfg file binnen van cccam 2.3.0 .
verander SID LIMIT: /dev/sci0 4 11 het laatste getal is 11 maak daar 10 van.
copieer je schares en alles werkt perfect. copieer naar je box en klaar.......
chanel info en provider bestanden verversen .
Groet Hans
   
Reply With Quote
Old
  (#37)
hawk931
Member
 
hawk931's Avatar
 
Offline
Posts: 66

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 150
Magic: 22 / 4947
Experience: 2%

Thanks: 30
Thanked 13 Times in 10 Posts
Join Date: Nov 2006
15-January-2012, 00:34

ik kreeg net een email van een kennis met een andere oplossing.
dit is wel voor een smargo btw:

SMARTCARD SID ASSIGN : /dev/ttyUSB0 0 { 4F7E,6FEF,6FF0,6FF1,6FF3,6FB8,1F47,1F4C,6FFF,7007, 2267,2270,4F50,4F55,4F56,4F57,219F,07D4,07D5,07D6, 07DA,07DF,07E4,07E9,07EE,07F9,07FD,0820,4F8E,0FA5, 0FA6,0FA7,0FAE,0FAF,0FC8,138D,1397,139C,139F,13A4, 13A5,13A6,13A8,31E7,31E8,31F4,177F,1784,1789,178E, 1793,1798,179D,17A2,17A7,17AC,17B1,17B6,1B62,1B67, 1B6C,1B71,1B76,1B7B,5156,5158,13B1,13B2,4F56,4F57, 07F3,0FAE,0FAF,0FC8,0FCD,138C,138D,1397,139C,31E8, 31F4,0fab,0fac,0fad,4f62 }

Die sid limit veroorzaakt alleen maar freeze bij hem en ipv de sid limit
gebruikt hij bovenstaande smartcard sid assign. En het werkt bij hem goed.
Ik moet het zelf nog testen. Misschien het proberen waard?
   
Reply With Quote
Old
  (#38)
delokale
Junior Member
 
delokale's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 12
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2012
Thumbs up 15-January-2012, 20:43

Inderdaad, de oplossing van Oudew013 werkte voor mij ook..
Nogmaals bedankt.
   
Reply With Quote
Old
  (#39)
cccam4ever
Member
 
cccam4ever's Avatar
 
Offline
Posts: 52

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 126
Magic: 17 / 4088
Experience: 5%

Thanks: 42
Thanked 23 Times in 10 Posts
Join Date: Jan 2007
15-January-2012, 22:12

Dacht al dat alleen bij mij het zo ellendig was: freezes volop
Eens deze SID lijst proberen of het weer kijkbaar wordt

Dus: de SID LIMIT weghalen en deze ASSIGN er voor in de plaats is voldoende?


Regards
CCcam4Ever
   
Reply With Quote
Old
  (#40)
Grrr
Member
 
Grrr's Avatar
 
Offline
Posts: 46

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 114
Magic: 15 / 3809
Experience: 59%

Thanks: 9
Thanked 87 Times in 25 Posts
Join Date: Oct 2006
16-January-2012, 04:36

Limiteren op maximaal 4 ECM requests per 10 (of 11 of whatever) seconden is dus niet de oplossing h.

Met die instelling zal de kaart nog steeds antwoorden op een request voor elk willekeurig kanaal zolang maar aan de 4 10 regel voldaan wordt.

Een kaart die een beetje aanvraag heeft, beantwoord elke opeenvolgende ECM vraag zo gauw deze toelaatbaar is, maar heeft nog wel decrypted CW's in z'n cache zitten. Nu verzend je een ECM, deze wordt beantwoord uit de cache, maar ondertussen zijn er al andere (non-cache) ECM requests geweest die binnen de 4 10 grens vallen. Deze worden vanaf de kaart beantwoord. Als dat nu net aanvragen zijn geweest voor een kanaal waar je niet naar kijkt, dan is er voor jouw kanaal geen decrypted CW in de cache meer aanwezig (want die verloopt, en wordt aangevuld met CW's die op dat moment aangevraagd worden), en een request aan de kaart zelf kan niet om dat je op dat moment buiten de 4 10 limiet valt.
Gevolg? Een freeze. Zeker in dit prille stadium, waar 99% hier nog geen (goed geconfigureerde) meervoudige backup heeft voor alle kanalen.

Bovenstaand is een praktijk voorbeeld op een wat drukkere kaart.

Oplossing? Gewoon 4 (liever 3) vaste SID's instellen voor een kaart. Kaart antwoord alleen op die SID's. Grote kans dat een CW al aanwezig is in de cache. Zo niet? Kaart antwoord toch alleen binnen de grenzen (4 SID's max) dus zal altijd correcte CW's afleveren.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
anti-cardshare, canaldigitaal, start


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox