Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, AVRO dringt publiek lidmaatschap op at General Satellite News forum; Mensen die het AVRO-programma Tussen kunst en kitsch willen bijwonen, moeten of lid zijn van de AVRO of accepteren dat ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
AVRO dringt publiek lidmaatschap op
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104923
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
AVRO dringt publiek lidmaatschap op - 17-July-2009, 13:40

Mensen die het AVRO-programma Tussen kunst en kitsch willen bijwonen, moeten of lid zijn van de AVRO of accepteren dat ze meteen voor een jaar lid worden.

Bij de NCRV kennen ze dit fenomeen ook, "maar het is zeker geen standaardprocedure." De andere publieke omroepen dringen mensen niet op een dergelijke manier het lidmaatschap op.

Een omroep als de VARA heeft bij opnames plaatsen voor leden en voor niet-leden. Het komt bij die omroep wel voor dat mensen lid worden, omdat ze dan bijvoorbeeld eerder naar een opname van Mooi! Weer de Leeuw kunnen gaan.

Bij de TROS kan men zich via de site aanmelden voor een opname, er wordt geen verschil gemaakt tussen leden en niet-leden. "Maar onze trouwe leden kunnen wel een nieuwsbrief krijgen, zodat ze iets eerder weten dat er voor een bepaald programma publiek wordt gezocht", meldt een woordvoerder. Bij BNN bekijken ze per programma of en wie ze nodig hebben. "Soms plaatsen we een algemeen oproepje op onze site, soms nodigen we leden exclusief uit. We hebben een heel jong publiek, sommigen zijn te jong om lid te worden. Die willen we de toegang natuurlijk niet ontzeggen."

Bij de EO hoef je ook geen lid te zijn om bijvoorbeeld opnames van programmas met Andries Knevel bij te wonen. "Maar we gunnen leden soms wel een voordeeltje. Zo kunnen de leden een week eerder reserveren voor de jongerendag. Ook krijgen leden korting op de Nederland Zingt-dag." NCRV: "Momenteel hebben wij niet veel programmas waar publiek bij aanwezig kan zijn. Vorig jaar, tijdens ons campagnejaar "programmafans gezocht", hebben we een aantal programma-opnames met automatisch lid worden ingezet.

De KRO heeft momenteel geen programmas waar publiek bij kan zijn.

Het Commissariaat van de Media stelt in een reactie: "De AVRO mag de opnames alleen toegankelijk maken voor leden. Dat is een keuze van de omroep zelf."


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox