Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, AVRO luidt nieuwe jaar spetterend in met elfde reeks 'Wie is de Mol?' at General Satellite News forum; Dit jaar strijkt 'Wie is de Mol?' neer in El Salvador. Tien bekende Nederlanders storten zich in het grote avontuur ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
AVRO luidt nieuwe jaar spetterend in met elfde reeks 'Wie is de Mol?'
Old
  (#1)
bartieboy
Junior Member
 
bartieboy's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 86
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jun 2007
AVRO luidt nieuwe jaar spetterend in met elfde reeks 'Wie is de Mol?' - 06-January-2011, 09:49

Dit jaar strijkt 'Wie is de Mol?' neer in El Salvador. Tien bekende Nederlanders storten zich in het grote avontuur en vertrekken samen met Pieter Jan Hagens naar Centraal Amerika op jacht naar de pot n naar de Mol. Anna Drijver, Jan Kooijman, Art Rooijakkers, Karin de Groot, Hanna Bervoets, Patrick Stoof, Miryanna van Reeden, Pepijn Gunneweg, Horace Cohen en Soundos El Ahmadi zijn vanaf donderdag 6 januari om 20.30 uur op het scherm te zien bij de AVRO op Nederland 1.


Tien weken lang voeren de kandidaten opdrachten uit om gezamenlijk de pot te spekken. De zoektocht naar de Mol in hun midden wordt ook in El Salvador een lastige klus. Samenwerken en vertrouwen zijn sleutelwoorden die bij deze bekende Nederlanders niet altijd samengaan. Wie van hen de Mol is, gaat ook dit seizoen de kandidaten n de kijker continu bezighouden.

De eerste opdracht in aflevering een zorgt al voor de nodige opschudding. De missie lijkt vrij makkelijk, maar niets is minder waar... Voor de oplettende Molkandidaat zit er al een grote aanwijzing in. De tweede opdracht brengt letterlijk vuurwerk teweeg en tenslotte is er in de derde opdracht meer dan n vrijstelling te verdelen.

'Wie is de Mol?' kan overal en op elk tijdstip worden gevolgd. Het forum, de test en alle achtergrondinformatie zijn te vinden op de populaire website http://wieisdemol.avro.nl/. En ook de abonnees van de MolMail ontvangen wekelijks als eerste exclusieve backstagebeelden en de laatste nieuwtjes rondom Wie is de Mol? Via Twitter, http://www.twitter.com/ikbendemol komen de fans in direct contact met de Mol. En de Mol plaatst met grote regelmaat berichtjes waarin verborgen hints zitten.

'Wie is de Mol?' is een productie van IDTV. In kijkcijfers gemeten was het programma het afgelopen seizoen het meest succesvol. Wie Is de Mol? werd dit jaar wederom genomineerd voor een Televizier-ring.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
'wie, avro, elfde, jaar, luidt, mol?', nieuwe, reeks, spetterend


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox