Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Beau van Erven Dorens presenteert nieuwsshow CQC at General Satellite News forum; Beau van Erven Dorens presenteert dit najaar iedere vrijdag de internationale succesformule CQC bij Veronica. Dat zal SBS donderdag bekendmaken ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Beau van Erven Dorens presenteert nieuwsshow CQC
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Online
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 102650
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Beau van Erven Dorens presenteert nieuwsshow CQC - 08-July-2009, 21:10

Beau van Erven Dorens presenteert dit najaar iedere vrijdag de internationale succesformule CQC bij Veronica. Dat zal SBS donderdag bekendmaken op haar najaarspresentatie. CQC is een wekelijkse nieuwsshow waarin Beau samen met twee medepresentatoren het laatste nieuws doorneemt, waarbij hij zichzelf en anderen niet spaart.

De drie mannen in de studio worden bijgestaan door speciale CQC-reporters die opduiken langs rode lopers, bij persconferenties en op grote evenementen. Gekleed in een zwart maatpak en met bijbehorende zonnebril zullen Beau en zijn twee medepresentatoren iedere vrijdagavond om 21.30 uur te zien zijn op Veronica. De brutale CQC-reporters gaan daarbij in razendsnel gemonteerde nieuwsitems op zoek naar het verhaal achter het nieuws.
De reporters confronteren vele prominente figuren onder andere met eerder gedane uitspraken, met wetten van eigen hand of met hun dubbele moraal. Hun grappige vragen moeten volgens SBS onthullende reportages en ook nieuws opleveren.
CQC staat voor Caiga Quien Caiga (koste wat kost') en is een begrip in Zuid-Amerika. Het programma is door productiebedrijf Eyeworks met veel succes geproduceerd in Argentini, Chili, Brazili, Itali, Portugal en Spanje. In deze landen heeft CQC al voor veel spraakmakende momenten gezorgd dankzij verrassende reacties van onder anderen Obama, Hugo Chavez, Fidel Castro, Paris Hilton en Angelina Jolie. CQC is acht keer genomineerd voor een Emmy Award.
Eyeworks voerde anderhalf jaar geleden al gesprekken met de netcordinator van Nederland 3 over Caiga Quien Qaiga, maar uiteindelijk wordt de show nu uitgezonden door Veronica met Van Erven Dorens aan het roer.


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox