Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Bram Schilham eerste themacorrespondent NOS at General Satellite News forum; Bram Schilham wordt per 1 december de eerste themacorrespondent van de NOS. Zijn specialisatie wordt Klimaatverandering en Energiepolitiek. Schilham is ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Bram Schilham eerste themacorrespondent NOS
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104941
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Bram Schilham eerste themacorrespondent NOS - 02-July-2009, 09:10

Bram Schilham wordt per 1 december de eerste themacorrespondent van de NOS. Zijn specialisatie wordt Klimaatverandering en Energiepolitiek. Schilham is verslaggever bij de politieke redactie. Na Prinsjesdag, op 15 september, stopt hij met zijn Haagse werkzaamheden om zich te gaan voorbereiden op zijn nieuwe baan.

Een themacorrespondent is al langer een wens van de NOS. "Sommige themas zijn zo groot en veelomvattend dat ze tot in lengte van jaren de politieke en maatschappelijke agendas zullen domineren", zegt hoofdredacteur Hans Laroes. "De complexheid rechtvaardigt een themacorrespondent Klimaatverandering en Energiepolitiek, die de volle breedte van het onderwerp op zijn netvlies heeft. Een zware en verantwoordelijke functie, waarvoor Schilham, met zijn jarenlange journalistieke ervaring in politiek Den Haag, uitstekend geschikt is."

Schilham zelf heeft veel zin in zijn nieuwe baan. "Veertien jaar werken in de politieke journalistiek was bijzonder boeiend, maar ik kijk er nu erg naar uit om de blik te richten op de wereld buiten het Haagse Binnenhof. Het internationale aspect van mijn nieuwe functie spreekt mij zeer aan. De diversiteit aan onderwerpen onder de paraplu van het thema klimaat en energie is groot. Het is bij uitstek een taak van de NOS om alle ontwikkelingen op dit gebied, in binnen- en buitenland, te volgen en uit te leggen. En om vroegtijdig te signaleren en discussies over dit thema aan te jagen."

Hij zal niet alleen in het NOS Journaal te zien zijn. "Ik ga dat als multimediaal themacorrespondent op alle platforms van de NOS doen. Met nieuwsreportages op televisie en radio. En natuurlijk ook op internet, met een apart dossier en een blog. Inderdaad, een prachtbaan, waar ik met veel energie iets moois van ga maken."


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox