Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Branded Content: meerdere loterijen en 1 winnaar at General Satellite News forum; Dat je met branded content kunt scoren is voor veel merken al lang geen geheim meer. Het middagdeel van het ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Branded Content: meerdere loterijen en 1 winnaar
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104780
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Branded Content: meerdere loterijen en 1 winnaar - 17-June-2009, 13:20

Dat je met branded content kunt scoren is voor veel merken al lang geen geheim meer. Het middagdeel van het Branded Content Congres 2009 was gereserveerd voor een keynote van Imme Rog (Nationale Goede Doelen Loterijen NV) en een serie branded content-cases die meedongen naar de Branded Content Award 2009. Coltex Retailgroep werd opnieuw bekroond voor de succesvolle samenwerking tussen Julias Tango en Steps.

Dat Branded Content een groeimarkt is, constateerden we al in deel 1 van het verslag over het Branded Content Congres 2009 dat op 4 juni in t Spant in Bussum werd gehouden. Adverteerders plaatsen in toenemende mate vraagtekens bij de effectiviteit van tv-commercials en zoeken naar mogelijkheden voor samenwerking binnen de programmas.
Imme Rog (Nationale Goede Doelen Loterijen)

Al sinds de oprichting in 1989 is de Postcodeloterij overtuigd van de kracht van televisie. Boudewijn Poelmann, een van de oprichters, was al vanaf het begin van zijn carrire overtuigd van de kracht: "Zorg dat je bewegend beeld hebt". Inmiddels is de Postcodeloterij in Nederland uitgegroeid tot een koepelorganisatie waaronder ook de Sponsor Bingo Loterij en BankGiro Loterij vallen, en zijn er onder de vlag van NovaMedia versies van de Postcode Loterij in Engeland, Schotland (Peoples Postcode Lottery) en Zweden (Svenska Postkodlotteriet) ontwikkeld.

Imme Rog, adjunct-managing director van de Nationale Goede Doelen Loterijen NV, gaf een presentatie. Daaruit werd duidelijk dat het hoofddoel van de loterijen van de programmas 'zaaien' is. Het kernproduct van de loterijen is een automatische machtiging waarmee je meespeelt. Daar komt weinig emotie bij kijken. In de programmas zelf worden dan ook geen loten verkocht, maar wordt enerzijds aandacht gegeven aan de goede doelen die worden ondersteund (50 procent van de opbrengst) en anderzijds de emotie van de prijswinnaars getoond. In de promotiefilm omschrijft Tony Blair het als volgt: "There are a few things in life where you can do good and have fun at the same time - and this is one of them."
Lees verder op Frankwatching.
###YOUTUBE###


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox