Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Brown zet prijs op hoofd journalisten at General Satellite News forum; Steve Brown heeft een prijs gezet op het hoofd van drie misdaadjournalisten. Op zijn weblog looft hij een beloning uit ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Brown zet prijs op hoofd journalisten
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 103170
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Brown zet prijs op hoofd journalisten - 03-June-2009, 14:27

Steve Brown heeft een prijs gezet op het hoofd van drie misdaadjournalisten. Op zijn weblog looft hij een beloning uit van '500.000 gulden' voor het drietal, 'dood of levend'. Voor Peter R. de Vries en Bas van Hout is daarmee een grens bereikt: zij hebben aangifte gedaan tegen Brown. Tussen Brown en De Vries en Van Hout botert het al jaren niet. Tegen Brown loopt een strafzaak wegens mishandeling van De Vries, die in januari in Amsterdam gepleegd zou zijn. Op zijn weblog voert Brown campagne tegen De Vries, die in zijn ogen 'maffia-journalistiek' bedrijft.

Volgens De Vries heeft Brown de afgelopen maanden niet alleen onophoudelijk aandacht aan hem besteed, maar ook aan zijn familieleden en naaste collegas. "Onnodig grievend, beledigend, bedreigend en intimiderend", vindt De Vries.

Brown op zijn weblog: "Na meer dan 13 jaar te worden gestalked, diverse pogingen tot (uitlokking) van moord op mij door scharreltantes als P.R. de Vries, Bas van Hout en Koen Scharrenberg ben ik het zat". Aangifte doen en gerechtelijke procedures bieden geen soelaas, kennelijk omdat de journalisten ook politie-informanten zijn, schrijft hij. Daarom looft hij een beloning uit.

Dat gaat te ver, meent De Vries. Hij noemt het een "verontrustende situatie, waarvan ik niet kan inschatten waar deze eindigt". Ook Van Hout neemt de bedreiging serieus. Hij zegt van iemand uit de omgeving van Brown gehoord te hebben, dat hij die ook heel serieus moet nemen. "Dit moet je niet onderschatten. Brown looft immers een groot geldbedrag uit. Ik wil niet degene zijn die daar slachtoffer van wordt. Het moet een keer over zijn, daarom heb ik aangifte gedaan."


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox