Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Carlo en Irene terug op zondagmiddag at General Satellite News forum; Vol trots belde Carlo Boszhart woensdagavond RTL Boulevard live in de show op. Hij had net te horen gekregen dat ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Carlo en Irene terug op zondagmiddag
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104855
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Carlo en Irene terug op zondagmiddag - 23-July-2009, 11:00

Vol trots belde Carlo Boszhart woensdagavond RTL Boulevard live in de show op. Hij had net te horen gekregen dat hij samen met Irene weer een programma mag gaan presenteren op de zondag. Vanaf 6 september is het duo terug op hun oude vertrouwde tijdslot. Het wordt weer een liveprogramma met gasten en filmpjes, maar krijgt een andere naam. Hoe het programma gaat heten is nog onbekend.

Op 13 februari werd bekend dat Life & Cooking ging stoppen omdat Unilever op zoek ging naar een 'aantrekkelijker en relevanter media-initiatief'. Eind mei presenteerden Carlo en Irene na negen jaar de laatste Life & Cooking, maar met een nieuwe sponsor komen ze dus weer terug.

Stage Entertainment, van Joop van den Ende die tevens aandeelhouder is bij MasMedia, is bij de ontwikkeling betrokken. Paul Siero, chief commercial officer van RTL Nederland: "Het ontwikkelen van het nieuwe programma is een boeiend traject geweest, een dynamisch samenspel tussen producent MasMedia, Stage Entertainment en RTL Nederland. Ik ben er zeker van dat we met dit nieuwe format met Carlo en Irene een fantastische doorstart maken op de zondag. Het programma krijgt de vertrouwde gezellige sfeer die het duo als geen ander weet neer te zetten en heeft een brede invalshoek. Onderwerpen als gezond leven, mode, lifestyle, beauty, koken en showbizz krijgen volop aandacht."

Ook de site van het programma speelt volgens Siero een belangrijke rol bij direct contact met de kijker, live tijdens de uitzending en ook daarna. "Het format staat open voor meerdere sponsors. Met enkele zijn de gesprekken al in een vergevorderd stadium, ik ben er van overtuigd dat hier unieke lange termijn samenwerkingen uit voortkomen."

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: "Ik ben blij dat het gelukt is om Carlo & Irene te behouden voor het timeslot dat zij groot hebben gemaakt. Er wordt nog hard gewerkt aan het format. Zeker is dat er straks live wordt ingehaakt op actualiteiten en events, en de belangrijke themas van RTL 4 een plaats krijgen."


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox