Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Cathy Spierenburg projectmanager pilot Kijkwijzer at General Satellite News forum; Met ingang van 1 september wordt Cathy Spierenburg projectmanager voor een systeem en een service waar ouders en opvoeders terecht ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Cathy Spierenburg projectmanager pilot Kijkwijzer
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104794
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Cathy Spierenburg projectmanager pilot Kijkwijzer - 01-July-2009, 16:00

Met ingang van 1 september wordt Cathy Spierenburg projectmanager voor een systeem en een service waar ouders en opvoeders terecht kunnen voor geschiktheidadviezen voor tv-programmas, DVDs, films, websites en games. Veel jonge ouders worstelen met de vraag welke tv-programma's of website geschikt is voor zijn of haar kind. Door de explosieve groei van de vele mediaproducties ontberen de gebruikers tot op heden een geschiktheidadvies en is de behoefte aan navigatie groot. Daarin komt binnenkort verandering.

"Er is een grote behoefte aan deze service", volgens Cathy Spierenburg, de nieuwe projectmanager en voormalig manager [email protected]/[email protected] en voorzitter van de stuurgroep Mediawijsheid. "We krijgen regelmatig vragen binnen van ouders die niet weten welke programmas nu geschikt zijn voor hun peuters en of bijvoorbeeld kleuters naar het Jeugdjournaal kunnen kijken. En wat kunnen kinderen nu van een website leren? Wij geven een objectief advies en tips voor producten die bij een bepaalde leeftijd passen. Door een kindprofiel in te vullen krijg je een persoonlijk media advies. Daarvoor is nodig dat je exact weet hoe de ontwikkeling van kinderen verloopt en hoe je daarbij een passend aanbod kunt doen. Deze ondersteuning helpt ouders en opvoeders bij de mediaopvoeding en draagt bij tot mediawijsheid."

De geschiktheidadviezen worden door een onafhankelijke redactie samengesteld en zullen op een toegankelijke en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar komen.

Het Ministerie van OCW is opdrachtgever en heeft het NICAM verzocht de ontwikkeling van deze nieuwe service in de vorm van een pilot-project voor drie jaar te faciliteren.


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox