Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, CNV Media actie gaat niet door at General Satellite News forum; Op woensdag 1 juli viert het CNV zijn 100-jarig bestaan op het Media Park in Hilversum. Hierbij zou ook minister ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
CNV Media actie gaat niet door
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104875
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
CNV Media actie gaat niet door - 29-June-2009, 14:10

Op woensdag 1 juli viert het CNV zijn 100-jarig bestaan op het Media Park in Hilversum. Hierbij zou ook minister Plasterk aanwezig zijn. Voor CNV Media een uitgelezen kans om de problemen in de audiovisuele sector op de politieke agenda te zetten. Helaas heeft minister Plasterk laten weten wegens een spoeddebat niet aanwezig te kunnen zijn. CNV Media heeft daarom noodgedwongen besloten haar actie niet door te laten gaan.

De afgelopen weken heeft CNV Media er samen met haar kaderleden hard aan gewerkt om op 1 juli een goede presentatie neer te zetten voor minister Plasterk. Zo is er een filmpje gemaakt dat op ludieke wijze de problemen in de sector aankaart, en er zou aan de minister een rapport worden aangeboden.

CNV Media: "Het is teleurstellend dat door de afzegging van de minister het hele feest niet door kan gaan, nota bene vanwege een debat over topinkomens bij de publieke omroep! De festiviteiten rond het 100-jarig bestaan van het CNV gaan door. Maar door de afwezigheid van de minister kan CNV Media niet anders dan besluiten om haar actie voor freelancers uit te stellen."

CNV Media wil de problemen in de audiovisuele sector aanpakken. "Daar verandert natuurlijk niets aan. Het is jammer dat de actie op 1 juli nu geen doorgang kan vinden maar dat wil niet zeggen dat al het harde werk voor niets is geweest. We gaan natuurlijk gewoon door. Ten eerste zullen we er bij de minister op aandringen een ander tijdstip voor te stellen om ons rapport in ontvangst te nemen. Belofte maakt immers schuld! En natuurlijk zullen we daarnaast de komende tijd ook andere mogelijkheden aangrijpen om uw arbeidsomstandigheden te verbeteren."


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox