Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Dielessen: 'Een 9,5 is niet genoeg' at General Satellite News forum; De NOS is al veertig jaar van iedereen en voor iedereen, maar dat betekent niet dat iedereen ook altijd voor ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Dielessen: 'Een 9,5 is niet genoeg'
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 108499
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Dielessen: 'Een 9,5 is niet genoeg' - 15-June-2009, 10:50

De NOS is al veertig jaar van iedereen en voor iedereen, maar dat betekent niet dat iedereen ook altijd voor de NOS is. Het CDA-Kamerlid Joop Atsma bijvoorbeeld klaagde onlangs over de live-uitzending over de Europese verkiezingen in Nederland: "amateurisme ten top", zei Atsma. "Onvolledig, vol storingen, en al na een kwart van de stemmen ging onze publieke omroep uit de lucht. Dat zouden ze met voetbal eens moeten proberen."

"Ach, ik ken Joop goed", zegt Gerard Dielessen (54), oud-hoofdredacteur van NOVA en Studio Sport en al zes jaar directeur van de jubilerende NOS. "Ik was op vakantie, dus ik heb het niet gezien. Maar op het vliegveld van Los Angeles zag ik op Twitter klachten dat om er kwart over twaalf geen live-uitzending meer was, maar een herhaling van het achtuurjournaal. Die klacht kan ik begrijpen. Los van de vraag of het slotdebat goed verliep, was er een probleem met de uitslagen. Die kwamen pas laat binnen."

"Hans (Laroes, hoofdredacteur NOS Nieuws, red.) gaat binnenkort praten met Ank (Bijleveld, staatssecretaris binnenlandse zaken) om zulke problemen te voorkomen. We waren misschien niet 100 procent in control. En er had iets meer urgentie van de uitzending af mogen stralen. Ik zal het er ook eens over hebben met Ferry Mingelen. Dat informeel bijpraten doe ik wel vaker, over wat goed ging en minder goed. Met verkiezingsuitzendingen kunnen we ons niks permitteren."

"De komende verkiezingen, volgend jaar voor de gemeenteraad en een jaar later voor de Kamer, zijn zeer bepalend voor de verdere toekomst van Nederland. Dan moeten we echt presteren. Dan is een 9,5 niet goed genoeg. We moeten excelleren. De urgentie moet van het scherm spatten."

Lees hier verder.


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox