Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Endemol Sport en Ajax sluiten exclusieve overeenkomst at General Satellite News forum; Endemol Sport en Ajax hebben een exclusieve overeenkomst met elkaar gesloten rond Ajax TV. Concreet houdt dit in dat de ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Endemol Sport en Ajax sluiten exclusieve overeenkomst
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 106285
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Endemol Sport en Ajax sluiten exclusieve overeenkomst - 24-July-2009, 10:10

Endemol Sport en Ajax hebben een exclusieve overeenkomst met elkaar gesloten rond Ajax TV. Concreet houdt dit in dat de producent zorg zal dragen voor de volledige programmering van de clubzender. Daarnaast hebben beide partijen de intentie en ambitie om hun samenwerking de komende jaren uit te bouwen naar de andere platforms die Ajax als voetbalclub rijk is. Endemol Sport zal op termijn dus ook in breder verband toeleverancier van content zijn. Het is voor het eerst in Nederland dat een producent en voetbalclub met elkaar tot een samenwerking van deze omvang komen. Naast de samenwerking bouwt Endemol Sport haar portfolio uit en brengt de producent aankomend seizoen ook alle wedstrijden van de Eredivisie exclusief in beeld.

Evenals het afgelopen jaar zal Ajax TV te zien zijn via Eredivisie Live en online via ajax.tv Omdat Ajax als voetbalclub ook op internationaal niveau een grote fanschare heeft, zal Endemol Sport in samenspraak met de club speciaal voor voetballiefhebbers in het buitenland Ajax TV International produceren. Maar ook supporters die zich tijdens de thuiswedstrijden in de Arena bevinden worden bediend. Zij kunnen via de vele televisies en grote schermen de stadionjournaals volgen die eveneens door Endemol Sport zullen worden geproduceerd.

Arjan van Westerloo, Hoofd Endemol Sport toont zich verheugd over de overeenkomst: "In een tijdsbestek van een jaar heeft Endemol Sport een enorme groei doorgemaakt. Naast exclusieve producent van Eredivisie Live zijn we enorm trots dat we ons vanaf het nieuwe voetbalseizoen ook hofleverancier mogen noemen van een van de grootste clubs uit de Nederlandse competitie. Dat zal verder gaan dan de stadionjournaals. We zullen ook invulling geven aan nieuwe media. Denk aan toepassingen waarbij je als Ajax supporter wijzigingen in het wedstrijdschema of ander Ajax gerelateerd voetbalnieuws op je mobiele telefoon ontvangt."

Henri van der Aat, Commercieel Directeur Ajax is ook tevreden met de overeenkomst: "Voor Ajax betekent dit een kwaliteitsinjectie. Op televisie is Ajax TV niet alleen dagelijks bij Eredivisie Live te zien, maar is onze clubzender in ruim 30 landen te ontvangen. Via onze vernieuwde website zijn de dagelijkse reportages dagelijks wereldwijd te zien. Dat is goed en belangrijk, want er gebeurt op dagbasis heel veel bij Ajax. We maken dagelijks meerdere nieuwe filmpjes, altijd in totaal ruim twintig minuten Club TV, zodat voetballiefhebbers die Ajax willen volgen daar ook goed toe in de gelegenheid worden gesteld. Dankzij de samenwerking met Endemol Sport kunnen we onze communicatiemogelijkheden verder uitbouwen en verbeteren."

Om de redactionele afhankelijkheid van zowel Eredivisie Live als Ajax TV te kunnen waarborgen, zal binnen Endemol Sport een afzonderlijke divisie worden ingericht.


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox