Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Frank de Jonge CEO IDTV overleden at General Satellite News forum; Vanochtend is Frank de Jonge, CEO van IDTV, op 58-jarige leeftijd in zijn woonplaats Bussum overleden. Dat heeft zijn familie ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Frank de Jonge CEO IDTV overleden
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 110881
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 38
Frank de Jonge CEO IDTV overleden - 12-June-2009, 12:40

Vanochtend is Frank de Jonge, CEO van IDTV, op 58-jarige leeftijd in zijn woonplaats Bussum overleden. Dat heeft zijn familie vandaag bekend gemaakt.
De Jonge begon zijn carrire als personeelsmanagement adviseur bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Al snel won zijn passie voor cultuur en entertainment en werd hij zakelijk leider van St. Noordelijk Theater 'De Voorziening'. Na elf jaar toneel maakte hij de overstap naar de VARA waar hij hoofd werd van de afdelingen Drama, Cultuur, Amusement en Jeugd RTV. In 1998 begon de Jonge als programmadirecteur bij IDTV.

In 2001 werd Frank de Jonge CEO. In die hoedanigheid was hij onder meer verantwoordelijk voor producties als Lingo, Wie is de Mol?, De Tweeling, t Vrije Schaep, Festival Classique en Jimmy Rosenberg: de vader, de zoon en het talent.

Frank was een directeur die bij alles wat hij deed streefde naar maximale kwaliteit. Waarbij alle producten blijk moeten geven van respect voor de mens en waarmee gestreefd wordt de coherentie in de samenleving te bevorderen. De toekomstvisie van Frank de Jonge op het gebied van de media maakte dat IDTV niet alleen een televisie- en filmproducent was maar zich uitbreidde tot een bedrijf waar ook campagnes, evenementen, internetoplossingen en concepten worden bedacht en gemaakt.

Anno 2009 is IDTV een specialist op het gebied van crossmediale concepten en merkplatforms. Een bedrijf waar mensen werken vanuit het hart. Een bedrijf dat zijn visie enorm zal missen maar zijn gedachtegoed met trots zal blijven uitdragen. Naast CEO van IDTV was Frank voorzitter van de Vereniging van Onafhankelijke Televisie Producenten (OTP) en penningmeester van toneelgroep De Mug met de Gouden Tand.

Het huidige directieteam, bestaande uit Shula Rijxman (CCO) en Luc Frantzen (CFO, COO) is uitgebreid met Lennart Pijnenborg als producent. Gedrien zullen zij IDTV verder brengen op het pad dat Frank is ingeslagen: dat van mediumvrije verhalenvertellers die een verschil willen maken in de samenleving.
Steve Morrison, Chief Executive of All3Media: 'Frank was an inspiring leader and a great man. He gave himself to IDTV. We will never forget his contribution.'

Frank de Jonge wordt in besloten kring begraven.
Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Bacteria For This Useful Post:
novazolo (12-June-2009)
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox