Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Jerry Seinfeld en Endemol werken samen aan distributie at General Satellite News forum; Jerry Seinfeld en zijn compagnon Ellen Rakieten (The Oprah Winfrey Show) hebben met Endemol een exclusieve, wereldwijde distributieovereenkomst gesloten voor ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Jerry Seinfeld en Endemol werken samen aan distributie
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104880
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Jerry Seinfeld en Endemol werken samen aan distributie - 18-June-2009, 17:20

Jerry Seinfeld en zijn compagnon Ellen Rakieten (The Oprah Winfrey Show) hebben met Endemol een exclusieve, wereldwijde distributieovereenkomst gesloten voor hun nieuwe comedy-reality format The Marriage Ref. Daarnaast zal Endemol wereldwijd lokale versies van de serie gaan produceren.

Met The Marriage Ref keert de Amerikaanse komiek voor het eerst terug met een televisieserie, sinds het programma Seinfeld in 1998 stopte Seinfeld staat nu aan de andere kant van de camera staan; als maker en producer. The Marriage Ref is verkocht aan NBC, dat vanaf maart volgend jaar zes afleveringen van een uur op prime time zal uitzenden.

Endemol treedt op als de exclusieve distributeur van het format voor alle platforms buiten de Verenigde Staten. Daarnaast zal het bedrijf wereldwijd lokale versies van de show produceren. Endemol is ook verantwoordelijk voor de internationale distributie van de Amerikaanse serie, waarvan Jerry Seinfeld en Ellen Rakieten executive producer zijn. Rakieten geniet als producer veel aanzien; mede dankzij haar werk voor The Oprah Winfrey Show, waar ze gedurende 23 jaar van grote betekenis was.

In The Marriage Ref worden Amerikaanse en internationale beroemdheden in de rol van scheidsrechter geconfronteerd met real life echtparen en hun typische huwelijkstwisten, waarna zij openhartig commentaar leveren, oplossingen aandragen of oordelen vellen. "The Marriage Ref wordt geen huwelijkstherapie, maar een comedy show", zegt Seinfeld over zijn nieuwe creatie. Rakieten vult aan: "De manier waarop wij relatieproblemen benaderen, is nog nooit vertoond op televisie. Het wordt onthullend, scherp, controversieel en vooral erg grappig."

Peter Adrichem, algemeen directeur van Endemol Nederland, ziet ook in Nederland kansen voor het programma. "Ergernissen in relaties vormen een vertrouwd thema voor televisieformats. Maar wat gebeurt er als beroemdheden zich hoogstpersoonlijk met de bonje tussen jou en je partner gaan bemoeien? En wat zegt dat over die sterren? Dat is ook in ons land een prachtig vertrekpunt voor spannende en vrolijke televisie."
Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox