Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Johnny de Mol blijft exclusief verbonden aan Veronica at General Satellite News forum; Johnny de Mol blijft de komende vier jaar exclusief verbonden aan Veronica. De presentator maakte eerder al voor Veronica de ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Johnny de Mol blijft exclusief verbonden aan Veronica
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 105558
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Johnny de Mol blijft exclusief verbonden aan Veronica - 01-July-2009, 12:20

Johnny de Mol blijft de komende vier jaar exclusief verbonden aan Veronica. De presentator maakte eerder al voor Veronica de programmas Down met Johnny en Waar is de Mol?. Dit laatste programma komt in het najaar weer terug met een nieuwe reeks waarin onder andere Frans Bauer, Peter R. de Vries en Nicolette Kluijver met Johnny mee op reis gaan. Johnny zal ook in andere Veronica-producties te zien zijn, waaronder een nieuwe dramaserie.

Programmaleider Alphons Martens is erg verheugd over de contractverlenging: "Veronica en Johnny zijn een perfecte combinatie. Johnny is jong, eerlijk, ambitieus, hij heeft humor maar beschikt ook over een goede dosis zelfspot en zelfrelativering. Dit is precies waar Veronica voor staat. Bovendien blijft Johnny zich ontwikkelen en verbeteren en dezelfde groei en ontwikkeling maakt Veronica ook door. Johnny past daarom als geen ander bij de zender en ik ben dan ook ontzettend blij dat hij de komende jaren weer mooie programmas bij ons gaat maken."

Ook Johnny kijkt uit naar de komende jaren bij Veronica: Bij Veronica voel ik me helemaal thuis. Er is alle ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng en dat is voor mij erg belangrijk. Ik heb afgelopen voorjaar met veel plezier het programma Down met Johnny gemaakt en momenteel ben ik druk bezig met de opnames van Waar is de Mol? Met daarnaast ook nog een dramaserie in het verschiet ben ik als presentator n als acteur een gelukkig mens!

Johnny is sinds 2007 aan Veronica verbonden. Hij presenteerde onder andere twee eerdere seizoenen van Waar is de Mol? en bedacht en presenteerde het programma Down met Johnny. Vanaf dit najaar neemt hij acht nieuwe BNers mee op reis in het derde seizoen van Waar is de Mol?

Hoe het staat met Johnny's plannen om een eigen productiebedrijf te starten die ook voor andere zenders zou produceren behalve Veronica, is vooralsnog onbekend.


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox