Eurocardsharing

Eurocardsharing (http://www.eurocardsharing.com/)
-   Latest Satellite News (Dutch) (http://www.eurocardsharing.com/latest-satellite-news-dutch/f216)
-   -   Johnny de Mol blijft exclusief verbonden aan Veronica (http://www.eurocardsharing.com/f216/johnny-de-mol-blijft-exclusief-verbonden-aan-veronica-138293)

Bacteria 01-July-2009 12:20

Johnny de Mol blijft exclusief verbonden aan Veronica
 
Johnny de Mol blijft de komende vier jaar exclusief verbonden aan Veronica. De presentator maakte eerder al voor Veronica de programma’s Down met Johnny en Waar is de Mol?. Dit laatste programma komt in het najaar weer terug met een nieuwe reeks waarin onder andere Frans Bauer, Peter R. de Vries en Nicolette Kluijver met Johnny mee op reis gaan. Johnny zal ook in andere Veronica-producties te zien zijn, waaronder een nieuwe dramaserie.

Programmaleider Alphons Martens is erg verheugd over de contractverlenging: "Veronica en Johnny zijn een perfecte combinatie. Johnny is jong, eerlijk, ambitieus, hij heeft humor maar beschikt ook over een goede dosis zelfspot en zelfrelativering. Dit is precies waar Veronica voor staat. Bovendien blijft Johnny zich ontwikkelen en verbeteren en dezelfde groei en ontwikkeling maakt Veronica ook door. Johnny past daarom als geen ander bij de zender en ik ben dan ook ontzettend blij dat hij de komende jaren weer mooie programma’s bij ons gaat maken."

Ook Johnny kijkt uit naar de komende jaren bij Veronica: “Bij Veronica voel ik me helemaal thuis. Er is alle ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng en dat is voor mij erg belangrijk. Ik heb afgelopen voorjaar met veel plezier het programma Down met Johnny gemaakt en momenteel ben ik druk bezig met de opnames van Waar is de Mol? Met daarnaast ook nog een dramaserie in het verschiet ben ik als presentator én als acteur een gelukkig mens!’

Johnny is sinds 2007 aan Veronica verbonden. Hij presenteerde onder andere twee eerdere seizoenen van Waar is de Mol? en bedacht en presenteerde het programma Down met Johnny. Vanaf dit najaar neemt hij acht nieuwe BN’ers mee op reis in het derde seizoen van Waar is de Mol?

Hoe het staat met Johnny's plannen om een eigen productiebedrijf te starten die ook voor andere zenders zou produceren behalve Veronica, is vooralsnog onbekend.


Regards,

www.eurocardsharing.com


All times are GMT +2. The time now is 07:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.