Eurocardsharing

Eurocardsharing (http://www.eurocardsharing.com/)
-   Latest Satellite News (Dutch) (http://www.eurocardsharing.com/latest-satellite-news-dutch/f216)
-   -   Jort Kelder is 'gezeur' over omroepsalarissen spuugzat (http://www.eurocardsharing.com/f216/jort-kelder-is-gezeur-over-omroepsalarissen-spuugzat-151976)

Bacteria 09-August-2009 22:41

Jort Kelder is 'gezeur' over omroepsalarissen spuugzat
 
Jort Kelder vindt dat het maar eens afgelopen moet zijn met de discussie over omroepsalarissen. "Journalisten struikelen over de salarissen van hun dik betaalde tv-collega's. Maar waarom zou aantoonbaar supertalent niet betaald mogen worden?", schrijft Kelder in het NRC Handelsblad.

"De publieke afstraffing voor een mislukte televisiecarrière - Jack Spijkerman R.I.P - is meedogenloos, maar daar staat doorgaans geen 72 maanden 'wachtgeld' tegenover, zoals bij onze politici. Waarom gaat het debat in dit land altijd over incidenten en nooit over de grote lijn?"

Kelder is het eens met presentator Paul de Leeuw. "Laten we ons vastklampen aan de wijze woorden van Het Gezicht van Vereniging Arbeiders Radio Amateurs. 'Ik ben niet voor de Balkenendenorm', sprak Paul de Leeuw plagerig, 'maar de Beatrixnorm'. Goed zo Paul. Da's twee miljoen netto. En morgen gezond weer op!"


Regards,

www.eurocardsharing.com


All times are GMT +2. The time now is 02:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.