Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, MAX maakt nieuwe programmas bekend at General Satellite News forum; Omroep MAX heeft de programmering voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. MAX komt dit najaar terug met bekende titels als ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
MAX maakt nieuwe programmas bekend
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104806
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
MAX maakt nieuwe programmas bekend - 11-August-2009, 08:40

Omroep MAX heeft de programmering voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. MAX komt dit najaar terug met bekende titels als Tijd voor MAX, Stop de Tijd, MAX Maakt Mogelijk, Nederland in Beweging, MAX Geheugentrainer, Gary Jenkins, Knelpunt en Missie MAX. Ook heeft de omroep een aantal nieuwe programmas te bieden.

Senior Games Journaal. MAX besteedt dit jaar aandacht aan de Senior Games, een evenement in Zeeland. Deze Olympische spelen voor vijftigplussers gaan 7 september van start. Er wordt gestreden om goud in 18 sporten, waaronder tennis, zwemmen en atletiek. MAX gaat in die week dagelijks een Senior Games Journaal uitzenden op Nederland 2, rond 17.35 uur, gepresenteerd door Olga Commandeur.

Iedereen kan Internetten. Een crossmediaal concept waarbij MAX de onervaren internetter gaat helpen om de eerste schreden op het net te zetten. Via het MAX Magazine wordt aan toekomstig internetters uitgelegd hoe ze de eerste stappen moeten zetten, van aanschaf van een computer tot en met de eerste kennismaking met internet. In het tv-programma en op de website krijgen mensen vervolgens stap voor stap instructies voor de meest voorkomende toepassingen. Het tv-programma is te zien vanaf 6 oktober om 15.45 uur op Nederland 2.

Op 11 september zendt MAX om 17.35 uur een speciale aflevering van De TV Jaren van uit. Diverse bekende Nederlanders blikken terug op hun jeugd en vertellen aan welke programmas uit die tijd zij de leukste herinneringen hebben. Van Oebele tot De Fabeltjeskrant en van Dappere Dodo tot Stuif s in, alles komt voorbij. Ook zijn we getuige van de uitreiking van de Canon van de Nederlandse Kindertelevisie in Beeld en Geluid. De Kinder TV jaren van op 11 september om 17.35 uur op Nederland 2.

Drie Baritons Concert by the Sea is een van de muziekprogrammas die MAX dit najaar uitzendt: een registratie van de Drie Baritons vanaf het Scheveningse strand. Deel 1 wordt uitgezonden op 18 september om 17.35 uur op Nederland 2.


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox