Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Microsofts Xbox herkent gebaren at General Satellite News forum; Microsoft heeft in Los Angeles een nieuwe technologie gedemonstreerd, waarbij de computer met een camera niet alleen de bewegingen oppikt ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Microsofts Xbox herkent gebaren
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104937
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Microsofts Xbox herkent gebaren - 03-June-2009, 13:27

Microsoft heeft in Los Angeles een nieuwe technologie gedemonstreerd, waarbij de computer met een camera niet alleen de bewegingen oppikt die een speler maakt, maar ook zijn emoties. Project Natal, zoals het Amerikaanse bedrijf de technologie noemt, was naast een kortstondig optreden van de twee resterende Beatles, Paul McCartney en Ringo Star, het hoogtepunt van Microsofts show op de E3-gamesbeurs.

Natal gaat weer een stapje verder dan de Wiimote, het bewegingsgevoelige pookje van de Nintendo Wii. Bij de Wii pikken sensoren in een balkje dat op de televisie ligt signalen op van de Wiimote. Bij Natal helpen een combinatie van sensoren en een camera de computer te bepalen wat de speler doet en voelt.
Zo kan een speler tennissen zonder een racket in handen te hebben (of een echt racket gebruiken, zonder ingebouwde sensoren) of een bal schieten door met zijn voet een trappende beweging te maken. In een demonstratie voor de BBC-cameras liet Microsoft een vrouw een praatje houden met een jongetje, Milo, bij een vijver. Milo keek beteuterd toen de vrouw vroeg of hij zijn huiswerk al had gedaan en pakte virtueel een vel papier aan, waarop de vrouw in het echt wat had gekrabbeld.
Het grondwerk voor Project Natal lijkt te zijn gelegd door het Isralische bedrijf 3DV Systems, dat in mei door Microsoft is overgenomen. 3DV heeft de bewegingsgevoelige camera, toen nog ZCam geheten, vorig jaar januari gedemonstreerd op de Consumer Electronics Show in Los Angeles. Het bedrijf liet toen weten de technologie voor onder de 100 dollar te willen gaan aanbieden.
Wanneer Microsoft de camera op de markt gaat brengen, is nog onbekend. Microsoft zei dat ze de camera en software om er games mee te maken al aan ontwikkelaars heeft gegeven. De technologie werkt met de huidige spelcomputer van het bedrijf, de Xbox 360.


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox