Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, NCRV kiest voor minder gezichten at General Satellite News forum; NCRV-kopstukken Aart Zeeman ( Netwerk ) en Cees Grimbergen ( Rondom Tien ) moeten in het kader van de 'vernieuwing' ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
NCRV kiest voor minder gezichten
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104052
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
NCRV kiest voor minder gezichten - 22-July-2009, 11:11

NCRV-kopstukken Aart Zeeman (Netwerk) en Cees Grimbergen (Rondom Tien) moeten in het kader van de 'vernieuwing' het veld ruimen: beider plekje wordt overgenomen door Ghislaine Plag. De terugkeer van Villa Felderhof staat op losse schroeven. NCRV-directeur Coen Abbenhuis geeft tekst en uitleg.

"Laat ik vooropstellen dat we bezig zijn met onze profilering, geen verjonging zoals sommigen denken. Een aantal omroepen, zoals MAX en BNN, krijgt volgend jaar meer zendtijd en PowNed en Wakker Nederland zitten in de wachtkamer. De hoeveelheid geld en zendtijd voor de gehele publieke omroep blijft echter gelijk. De NCRV wil zich daarom scherper profileren. Een van de manieren om dat te doen is meer crossmediaal samen te werken en daarbij voor een grotere herkenbaarheid te kiezen voor minder gezichten."

"Ghislaine Plag wordt ht gezicht van 'opinie en debat' en daarom presenteert zij straks Netwerk en Rondom Tien. Daar hoort ook een nauwere samenwerking tussen Netwerk, Rondom Tien en Stand.nl bij. Dat heeft niets te maken met de kwaliteiten van Cees Grimbergen of Aart Zeeman. Cees presenteert nog de reeks die dit najaar staat geprogrammeerd. Aart staat bij ons onder contract, wordt niet ontslagen en wat mij betreft blijft hij op de redactie van Netwerk. Hij is een goede journalist, die ook dit jaar nog een prijs heeft gewonnen."

Het vertrek van Zeeman werd n uur voor zijn laatste uitzending bekendgemaakt en hij gaat nadenken of hij wel bij de NCRV wil blijven. Klinkt niet echt naar 'in goed overleg' ...

"De timing van het persbericht had inderdaad anders gekund, ik was zelf helaas op vakantie. Dat hij stopt als presentator is onze beslissing, maar of hij weggaat bij de NCRV bepaalt Aart zelf."


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox