Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, NCRV-lid wil zijn Zeeman terug at General Satellite News forum; Het gedwongen vertrek van Aart Zeeman als presentator van de actualiteitenrubriek Netwerk heeft veel losgemaakt bij de achterban van de ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
NCRV-lid wil zijn Zeeman terug
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 109959
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
NCRV-lid wil zijn Zeeman terug - 23-July-2009, 13:10

Het gedwongen vertrek van Aart Zeeman als presentator van de actualiteitenrubriek Netwerk heeft veel losgemaakt bij de achterban van de NCRV. Veel leden zeggen niet te begrijpen waarom Zeeman het slachtoffer is geworden van het vernieuwingsproces binnen de christelijke omroep. Een aantal heeft zijn lidmaatschap opgezegd.

"Wij hebben onder andere via de Netwerk-mail enige tientallen reacties ontvangen", bevestigt de omroep. De reacties verbazen haar niet, aangezien Zeeman als tv-presentator een publieke figuur is. "Dan maak je bij onrust veel los bij de kijkers."

Volgens de NCRV voelen omroepleden - van wie veel boven de vijftig jaar zijn - zich erg betrokken bij hun omroep en de vernieuwingen associren zij met een verjonging. Volgens de NCRV gaat het echter niet om verjonging, maar om een vernieuwingsoperatie. De NCRV wil zich herkenbaarder profileren met n gezicht voor 'opinie en debat'. Dat neemt niet weg dat Aart Zeeman wordt vervangen door iemand van twintig jaar jonger: Ghislaine Plag, die alle uitzendingen van Netwerk (althans op de 'NCRV-dagen') voor haar rekening zal nemen.

Toen Zeeman vorige week in Netwerk zijn vertrek aankondigde leiddde dat tot weinig reacties. Pas toen SBS Shownieuws er daags daarna aandacht aan besteedde, klommen de NCRV-leden in de pen. Zeeman meldt vanaf zijn vakantieadres: ''Kijkers reageren vol ongeloof op de maatregel. Mensen hadden meer respect verwacht van de NCRV. Het is misschien wat gek om over jezelf te zeggen, maar ik krijg ook mails van mensen die mij de beste presentator van Netwerk vinden.''


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox