Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Oud-eindredacteur Boer zoekt Vrouw werkloos thuis at General Satellite News forum; Ton Lankreijer deed de eindredactie van Boer zoekt Vrouw , was vier jaar lang verbonden aan het RTL Nieuws en ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Oud-eindredacteur Boer zoekt Vrouw werkloos thuis
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104901
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Oud-eindredacteur Boer zoekt Vrouw werkloos thuis - 09-June-2009, 18:10

Ton Lankreijer deed de eindredactie van Boer zoekt Vrouw, was vier jaar lang verbonden aan het RTL Nieuws en hielp Natasja Froger bij haar eerste schreden op het televisiepad als eindredacteur van de TROS-serie Schoondochter Gezocht. Sinds 1 februari zit Lankreijer werkloos thuis en kan hij zelfs de vaste lasten niet meer betalen. Hij komt niet meer aan de bak en wijt dat aan een stagnerende markt. "Juist de ervaren, 'zware' en dure creativo's worden gemeden als de pest", schrijft Lankreijer.
Eyeworks was n van de tv-producenten waar Lankreijer voor werkte, maar nu blijft de telefoon stil, vertelt Lankreijer vandaag in NRC Next. "De grote productiehuizen, waar ik doorgaans voor werk, hebben geen opdrachten. Er worden geen programmas besteld en als er al een format is verkocht, wordt het uitgevoerd door eindredacteuren die nog wel in vaste dienst zijn. Uit alles blijkt dat de markt volkomen stagneert. Omroepen en zenders houden zich muisstil."
Volgens Lankreijer zit iedereen in omroepland in hetzelfde schuitje. Het is moeilijk een opdracht binnen te slepen. "Bovendien solliciteer ik ook, zonder enig ddain, als redacteur, maar ik krijg alles even hard terug. (..) Ik ga een eindredacteur niet voor de voeten lopen als ik zelf als redacteur zou kunnen werken, maar gezien het aantal afwijzingen is men daar blijkbaar niet van overtuigd. Een vriendelijk bedankje van de VARA, terwijl ik in mijn brief eerlijk aangeef dat er geen werk is voor eindredacteuren, dus dat ik dolgraag mijn oorspronkelijke vak van redacteur wil beoefenen."
Vooral zijn leeftijd zit tegen, denkt Lankreijer (56). Hij ziet het somber in. "Sinds 1 mei kan ik niet meer voldoen aan mijn verplichtingen. De hypotheek, de alimentatie, de vaste lasten, alle reserves zijn op, ik ben blut. Er moet iets gebeuren. 'Te somber', zeggen mijn vrienden. 'Het komt goed! Kijk naar wat je gedaan hebt, die ervaring raak je nooit kwijt. Neem het succes van Boer zoekt Vrouw, het best scorende programma van 2005! Jou kan niets gebeuren, Ton, jij bent een zondagskind'."


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox